НАЧАЛО Други

Най-лошото за криптовалутите е отминало, според директора на Grayscale

март 3, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-лошото за криптовалутите е отминало, според директора на Grayscale

Главният изпълнителен директор на Grayscale Майкъл Зоненшайн казва, че най-лошото на криптопазарите вероятно е отминало и дигиталните валути показват признаци на отделяне от традиционните акции.

В ново интервю с криптоаналитика Скот Мелкер, Зоненшейн казва, че проблемите, породени от срива на FTX и други неуспехи в крипто сектора, вече не са нещо, за което трябва да се притесняваме.

[…] Разбира се, ние сме натъжени като организация и със сигурност аз, който съм в крипто [пространството] от толкова време, очевидно съм много натъжен, че виждам толкова хора, които са се спънали или в FTX, или които чакат да видят как ще се развие фалитът на Genesis. Но аз съм предпазлив оптимист.”

Според него неотдавнашното възстановяване на волатилността на капиталовите пазари, несигурността около лихвените проценти и стабилността на цените на криптовалутите предполагат, че може да има отделяне на пазара на криптовалути от традиционните капиталови пазари. Възможно е много инвеститори вече да са взели предвид евентуални пазарни спадове и това не само да е повлияло на фалитите или несъстоятелността, но и да е оказало натиск върху различни участници в майнинга и други сектори на екосистемата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кои са най-често използваните криптовалути за онлайн пазаруване и защо?


Главният изпълнителен директор на Grayscale казва, че не е ясно дали криптовалутите скоро ще се върнат към исторически високите си стойности, но според него относителната стабилност на цените може да допринесе за по-здравословен криптосектор като цяло.

Аз съм обнадежден. Дали ще се върнем веднага обратно към историческите върхове или не, очевидно предстои да видим. Но ще кажа, че е интересно, че в такива среди, където цените застояват, наистина започвате да отсявате тези, които са дългосрочни играчи и хора, които наистина изграждат и се фокусират върху крипто екосистемата, от тези, които просто се опитват да изкарат бързи пари или не инвестират в крипто в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance спря спот търговията поради технически проблем

Binance, най-голямата крипто борса в света, се сблъска с проблеми при спот търговията на своята платформа.

март 24, 2023 15:20 2 мин. четене

Огромният интерес блокира сайта на Arbitrum преди airdrop събитието

Преди събитието за заявяване на ARB токени уебсайтът и блокчейн скенерът на Arbitrum претърпяха прекъсване поради голямото търсене от страна на потребителите.

март 24, 2023 12:15 1 мин. четене

Чарлз Хоскинсън не е съгласен с антикрипто позицията в доклад на Белия дом

Неотдавнашният икономически доклад на Белия дом предизвика полемика в крипто индустрията заради критиката си към дигиталните активи като прекалено спекулативни и лишени от фундаментална стойност.

март 24, 2023 11:00 1 мин. четене

SEC започнаха разследване срещу Coinbase

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) информира крипто борсата Coinbase, че срещу нея се води разследване за потенциални нарушения на законите за ценните книжа, свързани с нейната борса, услугата за залози, Coinbase Earn и Coinbase Wallet.

март 24, 2023 9:00 1 мин. четене