НАЧАЛО Други

Mt. Gox обяви краен срок за кредиторите да получат крипто плащания

08.10.2022 17:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mt. Gox обяви краен срок за кредиторите да получат крипто плащания

Нобуаши Кобаяши (Nobuashi Kobayashi) от Mt. Gox издаде нов меморандум за кредиторите, за да получат своите криптоплащания.

В нов меморандум, издаден от синдика на борсата Нобуаки Кобаяши, от кредиторите на Mt. Gox се изисква да открият сметките си в криптоборса преди 10 януари 2023 г., за да получат плащанията си в криптовалута.

Mt. Gox процедира според плана си за погасяване на задълженията към кредиторите

Новото съобщение, направено от борсата, донесе значителна утеха на изпадналите в беда кредитори. Mt. Gox публикува ново известие, в което споделя нови подробности за това как кредиторите ѝ могат да получат изгубените си плащания в криптовалута.

Според новата бележка, издадена от синдика на борсата Нобуаки Кобаяши, кредиторите имат предварително определен срок до 10 януари 2023 г. да се регистрират в системата за подаване на искове за възстановяване на Mt. Gox и да открият функционална сметка за криптовалути в борса, за да се възползват от изплащането на средствата.

Що се отнася до погасяването по плана за възстановяване, управителят по възстановяването стартира нова функция за своите кредитори, за да изберат метод на погасяване и да регистрират информация за получателя на плащането (избор и регистрация) в онлайн системата за подаване на искове за възстановяване на MTGOX… 

Крайният срок за избор и регистрация е 10 януари 2023 г. (японско време). Всеки кредитор, който желае да получи изплащане, трябва да завърши избора и регистрацията в системата до този краен срок.

В бележката освен това с удебелен шрифт се уточнява как кредиторите трябва да регистрират информацията си в системата, за да могат да получат плащанията си навреме. Ако не се регистрират преди крайния срок, кредиторите няма да могат да получават плащания навреме.

Ако не завършите избора и изплащането, няма да можете да получите нито едно от изброените по-долу изплащания и ще трябва да донесете необходимите документи в MTGOX ООД. Централен офис или друго място, определено от Попечителя на рехабилитацията, и да получавате плащания в японски йени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA) може да нарасне с над 3,000% – Д. Гамбардело


Стартирала през 2010 г., Mt. Gox е известна борса за Биткойн със седалище в Шибуя, Япония. По последни данни борсата е обслужвала 70% от всички транзакции с Биткойн в световен мащаб, когато внезапно се срива и обявява фалит. 

По-късно докладите сочеха, че борсата е загубила между 650,000 и 850,000 биткойни на потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.