НАЧАЛО Други

Mt. Gox обяви краен срок за кредиторите да получат крипто плащания

октомври 8, 2022 17:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mt. Gox обяви краен срок за кредиторите да получат крипто плащания

Нобуаши Кобаяши (Nobuashi Kobayashi) от Mt. Gox издаде нов меморандум за кредиторите, за да получат своите криптоплащания.

В нов меморандум, издаден от синдика на борсата Нобуаки Кобаяши, от кредиторите на Mt. Gox се изисква да открият сметките си в криптоборса преди 10 януари 2023 г., за да получат плащанията си в криптовалута.

Mt. Gox процедира според плана си за погасяване на задълженията към кредиторите

Новото съобщение, направено от борсата, донесе значителна утеха на изпадналите в беда кредитори. Mt. Gox публикува ново известие, в което споделя нови подробности за това как кредиторите ѝ могат да получат изгубените си плащания в криптовалута.

Според новата бележка, издадена от синдика на борсата Нобуаки Кобаяши, кредиторите имат предварително определен срок до 10 януари 2023 г. да се регистрират в системата за подаване на искове за възстановяване на Mt. Gox и да открият функционална сметка за криптовалути в борса, за да се възползват от изплащането на средствата.

Що се отнася до погасяването по плана за възстановяване, управителят по възстановяването стартира нова функция за своите кредитори, за да изберат метод на погасяване и да регистрират информация за получателя на плащането (избор и регистрация) в онлайн системата за подаване на искове за възстановяване на MTGOX… 

Крайният срок за избор и регистрация е 10 януари 2023 г. (японско време). Всеки кредитор, който желае да получи изплащане, трябва да завърши избора и регистрацията в системата до този краен срок.

В бележката освен това с удебелен шрифт се уточнява как кредиторите трябва да регистрират информацията си в системата, за да могат да получат плащанията си навреме. Ако не се регистрират преди крайния срок, кредиторите няма да могат да получават плащания навреме.

Ако не завършите избора и изплащането, няма да можете да получите нито едно от изброените по-долу изплащания и ще трябва да донесете необходимите документи в MTGOX ООД. Централен офис или друго място, определено от Попечителя на рехабилитацията, и да получавате плащания в японски йени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA) може да нарасне с над 3,000% – Д. Гамбардело


Стартирала през 2010 г., Mt. Gox е известна борса за Биткойн със седалище в Шибуя, Япония. По последни данни борсата е обслужвала 70% от всички транзакции с Биткойн в световен мащаб, когато внезапно се срива и обявява фалит. 

По-късно докладите сочеха, че борсата е загубила между 650,000 и 850,000 биткойни на потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене