НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) може да нарасне с над 3,000% – Д. Гамбардело

октомври 7, 2022 15:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) може да нарасне с над 3,000% – Д. Гамбардело

В YouTube видеоклип от 6 октомври Дан Гамбардело сподели перспективите за разрастване на мрежата на Cardano, което да доведе до възхо на цената на ADA.

Той започна видеото като подчерта, че макар да няма гаранции за успеха на екосистемата, той вярва в бъдещия потенциал на проекта и е готов да заложи на Cardano. Гамбардело сподели защо вижда значителен растеж за мрежата на хоризотна.

Ценовата история на ADA

Инвеститорът разясни негов туит, в който той сподели цел за Cardano от $15. Първо той посочи, че в момента се намираме в мечи пазар, като напомни за негово видео от юли 2020 г. когато Cardano сe търгува на около $0.12. Тогава той сподели цел за актива от $3, което представлява скок от 2,300% от тогавашните цени. По онова време, бичият пазар не беше започнал все още, макар да имаше признаци на сила сред големите криптовалути. Както знаем, алткойнът успя да стигне целта му от $3 в рамките на следващия бичи цикъл.

Според Гамбардело в момента се намираме в подобна ситуация, като изясни, че този път прави видеото в по-тежък за пазара период. Това предполага, че сме по-близо дъното и съответно потенциалът за възход е по-висок. Неговата цел от $15 предполага 3,500% възход от текущите нива. Важно е да се има предвид, че прогнозата му разглежда дългосрочните перспективи на ADA. 

Той също се аргументира, като посочи върха на пазарната капитализация на Етериум от приблизително $570 милиарда. Тази стойност е напълно достижима от Cardano, твърди Гамбардело, посочвайки силните качества на мрежата като екосистема за децентрализирано финансиране.

Следващата голяма актуализация на Cardano – Voltaire – може да привлече много нови потребители и да направи мрежата по-широко използваема, твърди инвеститорът. Според него алткойнът има най-добрия механизъм за стейкинг и очаква, че следващият ъпдейт, който ще подобри управлението на мрежата, може да послужи като значителен катализатор за разрастването на екосистемата и цената на актива.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


За Гамбардело подходът на разработчиците на Cardano към блокчейн трилемата (децентрализация, сигурност, мащабируемост) правят проекта един от най-солидните и обещаващи на пазара в момента. 

Накрая на видеото Гамбаредело отново спомена, че това е дългосрочното му виждане за алткойна, базирано на анализ на фундаментите му.

В по-скорошен туит, той сподели, че застава зад заглавие от неназована медия, което коментира прогнозата му: Cardano (ADA) се насочва към $15 в дългосрочен план, твърди основателят на Crypto Capital Venture. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Cardano (ADA) може да нарасне с над 3,000% – Д. Гамбардело”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене