НАЧАЛО Алткойни

Мрежата на Shiba Inu изгори над 80 милиона SHIB токени

06.05.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрежата на Shiba Inu изгори над 80 милиона SHIB токени

Shiba Inu, добре позната мемe монета в криптовалутното пространство, отново привлече вниманието на общността.

На 6 май, криптовалутата отбеляза впечатляващ 4,000% скок в темпа си на изгаряне, разпалвайки оптимизъм по отношение на бъдещата ценова траектория на токена.

Въпреки че се сблъска с месечна корекция на цената, Shiba Inu успя да се противопостави на типичните мечи настроения на пазара с поредица от подобрения. С неотдавнашното рязко увеличение на процента на изгаряне токена се търгува предимно на положителна територия днес, отразявайки повишената активност и бичите пазарни показатели.

Скокът в степента на изгаряне на Shiba Inu, отчетен от данните на тракера Shibburn, доведе до изгарянето на 81.64 милиона токена SHIB през последните 24 часа, което представлява забележително увеличение на степента на изгаряне с 4,085.94%. Тази инициатива ефективно намалява циркулиращото предлагане на токени Shiba Inu на пазара, като потенциално засилва бъдещата пазарна динамика на токена.

Последните слаби пазарни резултати на токена се дължат на голямото му предлагане на пазара. За да се справи с тази загриженост, крипто общността на Shiba въведе механизъм за изгаряне на токени, за да се намали общото предлагане, както се вижда от последното развитие.

Това развитие внесе оптимизъм в движението на цените на Shiba Inu занапред. Като се придържа към принципите на търсенето и предлагането, механизмът за изгаряне на токени има потенциала да създаде сценарий, при който намаленото предлагане повишава сериозно търсенето и цената на токена.

В съответствие с рязкото нарастване на степента на изгаряне SHIB отбеляза положителна търговска активност, допълнително подкрепена от усилията за развитие в последно време.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.