НАЧАЛО Алткойни

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

06.05.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

Анализаторите предлагат разнообразни прогнози, като намекват за потенциално съществено увеличение на цените на алткойните.

По традиция Биткойн започва пазарните цикли със стабилен скок, но истинското действие често се разгръща по време на фазите на консолидация, когато други криптовалути обикновено поемат водеща роля. Очаква се този модел да бъде по-ясно изразен в близко бъдеще, подхранван от различните прогнози на известни анализатори.

Възходът на децентрализираните финанси (DeFi), напредъкът в блокчейн мащабируемостта и по-широкото възприемане на смарт договорите са ключови фактори, допринасящи за очакваното алткойн рали. Тези развития биха могли да променят из основи динамиката на крипто пазарa.

Тед, уважаван анализатор, наскоро сподели анализ в X , който показва забележителен подем на алткойн пазара. Той изтъкна потенциален пробив, подкрепен от технически модели като обратната формация “глава и рамене”, сигнализиращ за бичи тренд, способен да изстреля общата пазарна капитализация до $4 трилиона. Очаква се този прогнозиран ръст да се разгърне постепенно през следващите месеци, което потенциално да предизвика засилен интерес от страна на инвеститорите на дребно.

Макар че оптимизмът около перспективата за алткойн сезон е очевиден, задвижван от технологичния напредък и оптимистичните прогнози на анализаторите, по-предпазливият индекс на алткойн сезона служи като напомняне за рисковете и несигурността, присъщи на прогнозирането на пазарните движения. Тази смесица от оптимизъм и предпазливост подчерта сложния и динамичен характер на крипто пазарите, където възможностите и рисковете се сливат.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.