НАЧАЛО Биткойн

MoneyGram добавят крипто търговия с избрани активи

ноември 4, 2022 11:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MoneyGram добавят крипто търговия с избрани активи

MoneyGram пуска нова услуга, която позволява на потребителите да купуват, продават и държат криптоактиви в мобилното приложение на компанията.

В изявление на гиганта в областта на паричните преводи се казва, че функцията за търговия с криптовалути в приложението на MoneyGram ще поддържа Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Лайткойн (LTC) и вече е достъпна за клиентите в почти всички щати на САЩ и окръг Колумбия. 

Председателят и главен изпълнителен директор на MoneyGram Алекс Холмс каза:

Виждаме криптовалутите и цифровите валути като още една възможност за вход и изход. Като следваща стъпка в еволюцията на MoneyGram сме развълнувани да предоставим на клиентите си достъп до надеждна и лесна за използване платформа за сигурна покупка, продажба и държане на избрани криптовалути.

Компанията предоставя новата услуга на своите клиенти с помощта на крипто борсата CoinMe. Двете компании работят заедно от 2021 г., когато MoneyGram се обедини с CoinMe, за да даде възможност на клиентите си да купуват Биткойн с фиатна валута и да конвертират дигиталната монета в пари в брой във физическите си обекти в САЩ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment


През юни MoneyGram стартира и нова услуга на ключови пазари за парични преводи, включително Филипините, САЩ, Канада и Кения, за свързване на фиатни пари и криптовалути, използвайки блокчейна за плащания Stellar (XLM) и стабилната монета USD Coin (USDC).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.