НАЧАЛО Други

Министърът на финансите на САЩ може да напусне поста си

септември 28, 2022 14:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Министърът на финансите на САЩ може да напусне поста си

Министърът на финансите Джанет Йелън и директорът на Националния икономически съвет Брайън Дийз може би са на път да напуснат.

Джанет Йелън може да напусне поста си след междинните избори през ноември, съобщи първо Axios, без да посочва конкретен източник.

Белият дом все още не потвърдил, че се очаква Йелън и директорът на Националния икономически съвет Брайън Дийс да напуснат администрацията.

През май Йелън се позова на срива на TerraUSD в подкрепа на новото законодателство за стабилните монети – като цяло обаче тя проявява сдържаност в публичното пространство по отношение на насоките за крипто регулиране.

Дийс, който този месец говори за ползите от работата с общността на дигиталните активи, за намаляване на рисковете и използване на предимствата на дигиталните активи, си навлече критики, тъй като администрацията на Байдън засили усилията за прилагане на законодателството.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Kraken няма да се регистрира в SEC, твърди новото CEO


Йелън, която изпълнява длъжността министър на финансите от януари 2021 г., не е заявила, че има планове да напусне администрацията, заяви неин говорител.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене