НАЧАЛО Биткойн

Милиардер шокира крипто общността с история за това как е изкарал $1 милион в Биткойн

01.04.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер шокира крипто общността с история за това как е изкарал $1 милион в Биткойн

Известният инвеститор и запален поддръжник на Биткойн Тим Дрейпър привлече внимание с разкритията за значителната си инвестиция във водещата дигитална валута.

Дрейпър разкри, че е инвестирал 300 BTC в стартъп, като си е осигурил дял от 4% в неразкритата компания. За период от 10 години тази инвестиция му е донесла 15 BTC. Макар че някои представители на крипто общността може да смятат тази възвръщаемост за скромна, Дрейпър подчерта, че тя се равнява на 15-кратна възвръщаемост на инвестицията му, измерена в долари.

Стратегиите за инвестиране на Биткойн в акции се различават при различните инвеститори. Въпреки значителното нарастване на стойността на Биткойн през последното десетилетие покупателната способност на щатския долар е намаляла, което в крайна сметка потвърждава стойността на инвестицията.

Разкритието на Дрейпър допълнително засилва аргументите в полза на Биткойн като превъзходен хедж срещу инфлацията. Той предвижда бъдеще, в което Биткойн ще се превърне в преобладаваща валута в световен мащаб.

Оптимизмът на Дрейпър по отношение на потенциала на Биткойн е очевиден в неговите ценови прогнози, като той смята, че Биткойн може да достигне $250,000 до 2025 г. – прогноза, която придобива достоверност с всеки изминал ден.

Доверието в екосистемата на Биткойн е стабилно, като очакванията за дигиталната валута достигат безпрецедентно високи стойности. Фактори като въвеждането на спот Биткойн ETF в САЩ и предстоящото халвинг събтие допринасят за оптимизма на инвеститорите, насърчавайки дългите позиции в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.