НАЧАЛО Други

Милиардер обясни защо не би купил криптовалути в момента

септември 15, 2022 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер обясни защо не би купил криптовалути в момента

Главният изпълнителен директор на DoubleLine Capital Джефри Гъндлах казва, че със сигурност не би купил криптовалути в момента, предвид настоящите мечи пазарни условия.

Милиардерът инвеститор обоснова позицията си, като казва, че Фед може да прекали със своите ходове.

Опасенията на инвеститорите от последиците от усилията на Фед за затягане на паричната политика доведоха до разгром на пазара на криптовалути в размер на $2 трилиона.

Според икономистите на Nomura, които във вторник ревизираха прогнозата си за септемврийското заседание на Фед от 75 на 100 базисни пункта, ще е необходим по-агресивен подход на повишаване на лихвените проценти, за да се противодейства на увеличаващата се инфлация.

Гъндлах заяви, че е съгласен с прогнозите, включително и с тази за 20% спад на цените на акциите до средата на октомври, направена от Скот Минерд от Guggenheim.

След като във вторник докладът за индекса на потребителските цени за август излезе по-висок от очакваното, акциите също поевтиняха, а заедно с тях спадна и цената на Биткойн. Във вторник криптовалутата поевтиня с около 11%, достигайки дъно от $19.855. От 18 юни насам това беше най-лошият ден за BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ : Биткойн може да се срине до $10,000, твърди Джефри Гъндлах


Предишните печалби бяха заличени от спадащата цена. Във вторник сутринта Биткойн се повиши до едномесечен връх от $22.800, след което пое по низходящата траектория. Тъй като Уолстрийт се подготвяше за по-агресивни увеличения на лихвените проценти от страна на Федералния резерв, акциите претърпяха драматичен спад, следвайки липсата на апетит за риск на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

септември 25, 2022 11:55 1 мин. четене