НАЧАЛО Други

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

02.10.2022 15:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

MetaMask е един от най-популярните дигитални портфейли, които позволяват лично да държите криптовалутите си. Портфейлът се предлага както под формата на мобилно приложение, така и на уеб разширение.

Функцията, която потребителите често искаха да бъде добавена, беше начин да преглеждат цялото си портфолио на едно място. Преди това не съществуваше такъв метод и потребителите трябваше да използват външни източници, за да получат пълен отчет за активите си в крипто, DeFi и NFT.

С новото децентрализирано приложение, portfolio.metamask.io, потребителите на MetaMask най-накрая могат да го направят по по-удобен начин.

Този dApp поддържа множество блокчейни, което означава, че потребителите могат да разглеждат активи от няколко мрежи наведнъж. В момента се поддържат общо 7 мрежи, като MetaMask планира да добави още в бъдеще.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто ще превъзмогне макро тенденциите – Бен Джоу


В приложението има и функция “watch any wallet” (гледай всеки портфейл), която позволява на потребителите да свържат не само множество акаунти в MetaMask, но и офлайн, и хардуерни портфейли.

Незаменимите токени (NFT) на потребителите също могат да бъдат видяни в приложението. Има режим за лесен преглед, който може да се включи, за да се виждат всички NFT в основната мрежа на Етериум и Polygon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.