НАЧАЛО Други

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

октомври 2, 2022 15:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

MetaMask е един от най-популярните дигитални портфейли, които позволяват лично да държите криптовалутите си. Портфейлът се предлага както под формата на мобилно приложение, така и на уеб разширение.

Функцията, която потребителите често искаха да бъде добавена, беше начин да преглеждат цялото си портфолио на едно място. Преди това не съществуваше такъв метод и потребителите трябваше да използват външни източници, за да получат пълен отчет за активите си в крипто, DeFi и NFT.

С новото децентрализирано приложение, portfolio.metamask.io, потребителите на MetaMask най-накрая могат да го направят по по-удобен начин.

Този dApp поддържа множество блокчейни, което означава, че потребителите могат да разглеждат активи от няколко мрежи наведнъж. В момента се поддържат общо 7 мрежи, като MetaMask планира да добави още в бъдеще.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто ще превъзмогне макро тенденциите – Бен Джоу


В приложението има и функция “watch any wallet” (гледай всеки портфейл), която позволява на потребителите да свържат не само множество акаунти в MetaMask, но и офлайн, и хардуерни портфейли.

Незаменимите токени (NFT) на потребителите също могат да бъдат видяни в приложението. Има режим за лесен преглед, който може да се включи, за да се виждат всички NFT в основната мрежа на Етериум и Polygon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.