НАЧАЛО Други

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

октомври 2, 2022 15:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

MetaMask е един от най-популярните дигитални портфейли, които позволяват лично да държите криптовалутите си. Портфейлът се предлага както под формата на мобилно приложение, така и на уеб разширение.

Функцията, която потребителите често искаха да бъде добавена, беше начин да преглеждат цялото си портфолио на едно място. Преди това не съществуваше такъв метод и потребителите трябваше да използват външни източници, за да получат пълен отчет за активите си в крипто, DeFi и NFT.

С новото децентрализирано приложение, portfolio.metamask.io, потребителите на MetaMask най-накрая могат да го направят по по-удобен начин.

Този dApp поддържа множество блокчейни, което означава, че потребителите могат да разглеждат активи от няколко мрежи наведнъж. В момента се поддържат общо 7 мрежи, като MetaMask планира да добави още в бъдеще.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто ще превъзмогне макро тенденциите – Бен Джоу


В приложението има и функция „watch any wallet“ (гледай всеки портфейл), която позволява на потребителите да свържат не само множество акаунти в MetaMask, но и офлайн, и хардуерни портфейли.

Незаменимите токени (NFT) на потребителите също могат да бъдат видяни в приложението. Има режим за лесен преглед, който може да се включи, за да се виждат всички NFT в основната мрежа на Етериум и Polygon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене