Home

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

22.06.2024 6:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

На 21 юни VanEck, BlackRock, Grayscale и Invesco Galaxy Digital актуализираха своите S-1 заявления след затварянето на пазара. По-рано същия ден Fidelity също подаде нов формуляр до SEC.

Актуализираната заявка на VanEck разкри такса за управление от 0.20% за нейния Етериум фонд, което е в близко до предложената от Franklin Templeton – 0.19%. BlackRock все още не са оповестили таксата за управление на своя iShares Ethereum Trust (ETHA). Анализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас отбеляза, че таксата на VanEck може да окаже натиск върху BlackRock да запази своята под 30 базисни пункта.

Тези изменения следват предишни подадени заявления през последните седмици. Одобрението на формулярите S-1 е сред последните стъпки, преди фондовете да могат да дебютират на борсите на Уолстрийт. Балчунас очаква, че  ETF-ите ще стартират през първата седмица на юли, точно преди Деня на независимостта на САЩ.

През май SEC одобри промяна в правилата, която позволява на големите мениджъри на активи да листват и търгуват с осем спот Етериум ETF. Сред тези мениджъри са VanEck, BlackRock, Fidelity, Grayscale, Franklin Templeton, ARK 21Shares, Invesco Galaxy и Bitwise.

На 19 юни Bitwise актуализира своето предложение за ETF в SEC, като подчерта потенциална инвестиция в размер на $100 милиона от Pantera Capital при стартирането на фонда.

Освен това Hashdex търси регулаторно одобрение за нов спот ETF, който комбинира Биткойн и Етериум. Това се случва след неотдавнашното решение на Hashdex да се откаже от плановете си за ETF, фокусиран единствено върху ETH.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.