НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутите показват сила – задава ли се рали на хоризонта?

октомври 25, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите показват сила – задава ли се рали на хоризонта?

Алткойн пазарът изигра значителна роля в подкрепа на неотдавнашното покачване на цените на Биткойн, като лидери като Solana, Етериум и XRP стимулираха ралито.

Анализаторите прогнозират, че двете водещи меме монети, Dogecoin и Шиба Ину, са готови да се присъединят към този възходящ импулс в цените на алткойните.

Известният крипто аналитик Али Мартинес обърна внимание на едно забележително развитие: индикаторът “TD Sequential” наскоро подаде сигнал за покупка на SHIB на седмичната графика . Изключително важно е да се отбележи, че последните два случая на подобни бичи сигнали доведоха до значително покачване на цените съответно със 118% и 71%.

Като се има предвид рядкостта и надеждността на тези сигнали, това според анализаторът е ключов момент да наблюдавате внимателно SHIB.

През изминалата седмица цената на SHIB отбеляза увеличение от почти 8%, докато други алткойни от топ 20 записаха двуцифрени печалби. Това предполага, че SHIB има възможност да навакса изоставането си на пазара.

Според Мартинес заедно с Шиба Ину, Dogecoin също се подготвя за потенциален възход към $1, подчертавайки, че DOGE изглежда е на прага на нов възходящ тренд!

Анализаторът подчерта, че на седмичната графика за DOGE индикаторът “TD Sequential” е издал сигнал за покупка. Той вярва, че ако цената успее да запази нивото на затваряне над $0.062, това може да проправи пътя за движение нагоре към $0.07.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Алткойн скочи с 200% след важно съобщение за проекта

Helium (HNT), проект за децентрализирана безжична мрежа, разкри стартирането на икономичен план за мобилен телефон в мрежата си специално за физически лица в САЩ.

декември 7, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.