НАЧАЛО Алткойни

Меме криптолваутата Dogwifhat се насочва към $2 след скорошните печалби

04.03.2024 8:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптолваутата Dogwifhat се насочва към $2 след скорошните печалби

Артър Хейс, съосновател и бивш главен изпълнителен директор на BitMex, смята, че забележителният възход на Dogwifhat (WIF) далеч не е приключил, като прогнозира изкачване на меме монетаат на тема куче до $2.

Хейс сподели снимка на впечатляващите печалби на токена в своя акаунт в X, като сподели очаквания и желание монетата да достигне до $2.

Тази меме монета, изградена в мрежата на Solana (SOL), бързо ескалира от неизвестност до пазарна капитализация, надхвърляща $1 милиарда, от създаването си в началото на декември 2023 г.

Листването на WIF в Robinhood Europe за спот търговия предизвика рязък скок, като изтласка токена отвъд психологическата бариера от $1 с 35% дневен скок, като в крайна сметка се установи на $1.28, като към момента на писане на статията се търгува за $1.68 според данни на CoinMarketCap.

Възходът на Dogwifhat се преплита с меме, в което е изобразено куче от породата шиба ину, украсено с шапка с папийонка, напомняща емблематичното изображение на Dogecoin. Това меме надхвърли границите на криптовалутните общности, привличайки вниманието на основните платформи на социалните медии, като дори накара инфлуенсърите да започнат маркетингови усилия на Уолстрийт.

През последната седмица Dogwifhat изпревари по ръст своите аналози, включително Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), като се похвали със зашеметяващото увеличение от 530%. Въпреки че Dogecoin и Shiba Inu отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби.

Повтаряйки настроенията на Хейс, търговците в социалните медии изразиха увереност в продължаващата инерция на Dogwifhat, като крипто търговецът Altcoin Sherpa твърди, че “лидерите ще продължат да водят“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.