НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

02.05.2024 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия и цялостен спад, секторът на меме монетите се оказва също толкова засегнат от промените, отбелязвайки значителен спад от 13.3% в рамките на 24 часа.

Този спад доведе до намаляване на общата пазарна капитализация на меме монетите, която сега се колебае около $45 милиарда. Въпреки това, на фона на това общо отстъпление, една меме монета се откроява – Bonk (BONK).

През последните две седмици BONK нарасна с близо 63% към момента на писане на статията, което рязко контрастира със скромния ръст от 20% на неговия колега Floki Inu (FLOKI).

Този забележителен ръст повиши пазарната оценка на BONK до $1.5 милиарда, което му позволи да надмине Floki Inu и да затвърди позицията си на петия по големина меме токен на пазара.

Вследствие на това BONK вече се нарежда на 58-о място по големина на криптовалутите в световен мащаб, изпреварвайки известни имена като Aave (AAVE) и Algorand (ALGO).

Представен на криптовалутната сцена през декември 2022 г., BONK първоначално летеше под радара, докато не привлече вниманието година по-късно със завиден скок на цената.

Този скок беше подхранван от стабилния инвеститорски интерес, одобренията на влиятелни фигури в крипто общността и листването ѝ на няколко големи борси за криптовалути.

Пазарни перспективи за BONK

Въпреки неотдавнашния успех на Bonk да изпревари своите конкуренти, техническият анализ както на BONK, така и на Floki Inu разкрива потенциални предизвикателства пред тях.

Дневната графика за BONK показва мечи модел, като цената на меме монетата предизвиква привличане на ликвидност от страна на купувачите, което предполага потенциален спад, тъй като се насочва към следващото суинг дъно.

По подобен начин 8-часовата графика на Floki Inu отразява подобни настроения, намеквайки за възможни понижения и за двете меме монети в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.