НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата BONK достигна впечатляващите $2 милиарда

22.05.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата BONK достигна впечатляващите $2 милиарда

Пазарът на криптовалути наскоро стана свидетел на забележителен ръст на стойността на Bonk (BONK), меме монета, изградена върху блокчейна Solana.

Цената на BONK скочи с над 35%, повишавайки пазарната му стойност до впечатляващите $2 милиарда . Този скок подчертава нарастващата популярност на мемe монетите и тяхното значително влияние върху по-широкия крипто пазар. Вдъхновен от успеха на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), Bonk бързо набра скорост след стартирането си на Solana. Данните на CoinMarketCap вече класират BONK като 55-та по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Цялостният пазар на криптовалути е оживен, като големи играчи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) показват сила. Тази положителна тенденция се разшири до алткойни и меме монети, включително BONK.

Покачването на цените на крипто се дължи на положителните сигнали относно потенциалното одобрение от САЩ на борсово търгувани фондове (ETF), инвестиращи директно в Етериум, обръщайки негативните настроения от предходната седмица.

Този оптимизъм напомня за вълнението, наблюдавано преди пускането на Биткойн ETF. Фирмата за блокчейн анализи Santiment също подчерта впечатляващото увеличение на цената  на BONK, свързвайки го с очакванията около потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

Към момента на писане на статията цената на BONK се е повишила с близо 28% през последните 24 часа до $0,00003217 и 38% през последната седмица. Откакто достигна дъно при $0.0000214 на 13 май, BONK се покачва стабилно, достигайки върхове от $0.0000345 по време на вчерашната сесия. 24-часовият обем на търговия с монетата скочи с 280% до 41.34 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.