НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

24.02.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен - Dogecoin (DOGE).

По-конкретно, Pepe изглежда се подготвя за възходящо движение, като потенциално може да надмине първоначалното ниво на съпротива при $0.00000166, а следващата цел е $0.00000274, според крипто анализаторът Али Мартинез.

Наблюденията на Мартинез идват малко след публикацията му от 10 февруари по отношение на Pepe, показваща признаци на формиране на дясното рамо на модел глава и рамене на 3-дневната графика, заедно с индикатора TD Sequential, сигнализиращ за “покупка” в рамките на същата времева рамка.

Индикаторът TD Sequential, който обикновено показва потенциални обръщания на тренда и модели на продължаване, в този случай даде положителен сигнал за Pepe, предполагайки бичи импулс за известната криптовалута, базирана на меме – анализ, който до момента се оказва точен.

Междувременно Dogecoin, основният конкурент на Pepe, също изглежда готов за бичи пробив, след като излезе от модел на низходящ триъгълник и навлезе във фаза на консолидация. Мартинез наскоро подчерта това поведение, правейки паралели с 2020 г., когато Dogecoin преживя 28,770% ръст на цената.

Тъй като и DOGE, и Pepe показват бичи индикации, изглежда, че пазарът на криптовалути може да стане свидетел на възобновяване на страстта към меме монетите, което потенциално може да доведе до сериозни ралита.

Въпреки това разумните инвестиционни практики, включително задълбоченият анализ на риска, са задължителни при разпределянето на значителни средства за който и да е актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.