НАЧАЛО Алткойни

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

24.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

Забележителните събития включват халвинга на Биткойн, предстоящото решение на Комисията по ценните книжа и борсите относно спот ETF за Етериум и актуализацията Dencun, които са готови да оформят пейзажа на индустрията.

Следващата голяма актуализация за Етериум, наречена Dencun, е насочена към повишаване на ефективността на транзакциите и намаляване на разходите в рамките на мрежите от втори слой, като целта е да се направят транзакциите по-достъпни.

Анализаторите очакват рязък ръст на някои алткойни от втори слой на Етериум след обновяването.

Каналът на Coin Bureau в YouTube наскоро изтъкна потенциала на четири основни алткойна – Arbitrum (ARB), Optimism (OP), Immutable X (IMX) и Polygon (MATIC) – които могат да претърпят значително увеличение на цените.

Очаква се Arbitrum да запази бичия си импулс, предлагайки по-евтина алтернатива за трансакции с Етериум след обновяването. Optimism, със своята визия за създаване на стабилна екосистема на “суперверигата”, също ще извлече ползи.

Освен това Immutable X може да стане свидетел на рязък ръст в разработването на блокчейн игри, позиционирайки се като водещ играч в GameFi сектора.

По подобен начин Polygon, въпреки че е с 60% под най-високата си стойност за всички времена, може да претърпи обрат с въпросната актуализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.