НАЧАЛО Биткойн

Мечият пазар официално приключи, сега е времето на Биткойн според популярен трейдър

ноември 3, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечият пазар официално приключи, сега е времето на Биткойн според популярен трейдър

Известен крипто стратег заяви, че мечият пазар официално е приключил, и очертава оптимистични сценарии както за Биткойн (BTC), така и за алтернативните криптовалути.

Майкъл ван де Поуп, крипто трейдър, сподели, че очаква алткойните да се движат огледално на BTC в постигането на нови годишни върхове:

Биткойн пробива и постига нов годишен връх. Въпреки че това не е масивен пробив, докато поддържаме нива над $34,800, следващата цел е $36,500-$37,000. Очаква се алткойните да последват примера.

Според него консолидацията на BTC над и около границата от $35,000 ще доведе до допълнителни ралита, особено в сектора на децентрализираните финанси (DeFi). В крайна сметка той твърди, че мечият пазар е приключил:

Биткойн все още се консолидира над $35,000. Бавно, но сигурно, все повече DeFi проекти започват да се покачват. Няма да се изненадам, ако през 2024 г. станем свидетели на възраждане на DeFi проектите. Мечият пазар вече е зад гърба ни.

В по-широк преглед на алткойните Ван де Поуп предположи, че цялостният пазар показва признаци на значителна активност. Вследствие на това той смята, че основните алтернативни криптовалути скоро ще преживеят пробив:

Алткойните преживяват значителни пробиви и очаквам, че основните скоро ще последват примера [на Биткойн]. Това е добър момент за натрупване по време на спадовете, тъй като преобладават различни настроения. Политиката на затягане е към своя край, което бележи приключването на мечия пазар. В момента сме свидетели на края на мечия пазар. Насладете се на пътуването!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Започва ли война сред общността на Биткойн?

Неотдавнашно разкритие на разработчик на Bitcoin Core предизвика вълнение в общността на Биткойн (BTC), намеквайки за потенциален вътрешен конфликт.

декември 7, 2023 21:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Европа променя мнението си за Биткойн? Нов документ описва потенциала на криптовалутата

Неотдавнашна публикация на Европейската централна банка (ЕЦБ) предизвика разговори в криптовалутната общност, предлагайки нова перспектива за влиянието на Биткойн върху световната икономика, особено в регионите с висока инфлация.

декември 7, 2023 15:00 3 мин. четене

Ето кога Биткойн може да достигне своя връх според пазарен експерт

Пазарният пейзаж, наблюдаван от опитния крипто аналитик Бенджамин Коуен, разкри интригуващи сигнали, които биха могли да повлияят на траекторията на Биткойн (BTC).

декември 7, 2023 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.