НАЧАЛО Други

Мечият пазар не плаши заможните инвеститори

декември 18, 2022 10:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечият пазар не плаши заможните инвеститори

Въпреки че криптовалутният сектор преживя трудна година, предизвикателствата не успяха да изплашат инвеститорите с повече капитал, които продължават да проявяват интерес към дигиталните активи, според проучване.

Според резултатите от проучване, проведено от Коалиция Гринуич в сътрудничество с Talos, 92% от заможните клиенти са попитали своите финансови консултанти за възможността да включат криптовалути в портфолиата си през изминалата година.

Проучването обхваща 537 финансови консултанти в САЩ, като около 35% от тях са изразили мнение, че интересът на клиентите към криптовалутите се е засилил през последните 12 месеца. В същото време 30% са потвърдили, че вече са препоръчали или планират да препоръчат конкретни криптовалути на тези клиенти през следващите три месеца.

Коментирайки резултатите от проучването, старшият анализатор по пазарна структура и технологии на Коалиция Гринуич, Дейвид Ийстхоуп, обясни, че настоящите пазарни настроения не спират нарастващото приемане на класа активи:


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Касапница на пазарите – топ криптовалутите отчитат значителни загуби


Финансовите консултанти смятат, че тенденцията за растеж на приемането на дигиталните активи като нововъзникващ клас активи ще се запази и ще продължи да се увеличава, дори в условията на настоящия мечи пазар и последните пазарни събития.

Ийстхоуп добави, че финансовите консултанти са готови да отговорят на това търсене чрез интегриране на инвестиционни продукти и платформи. След това той заключи, че дългосрочната тенденция на търсене остава непокътната сред този доста консервативен сегмент на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене