НАЧАЛО Биткойн

Мечият пазар за Биткойн приключи и цената неизбежно ще скочи според крипто анализатор

октомври 8, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечият пазар за Биткойн приключи и цената неизбежно ще скочи според крипто анализатор

Крипто анализатор предположи, че няколко индикатора с висока времева рамка показват края на мечия пазар на Биткойн (BTC) и подсказват за предстояща възходяща тенденция.

Анализаторът, познат като “TechDev” информира, че настоящата ситуация на Биткойн отразява прелюдията към бичите пазари от 2016 г. и 2020 г.

TechDev илюстрира тази теза, като сподели графика, включваща месечни свещи, ленти на Болинджър и допълнителен индикатор, показващ логаритмичната ширина между лентите спрямо 200-месечната пълзяща средна.

Графиката изглежда предполага, че лентите на Болинджър на Биткойн, които измерват относителната волатилност, са се свили достатъчно, за да подскажат вероятен пробив нагоре.

Той подчерта, че както Биткойн, така и алткойн пазарът едновременно се борят за пробив. Анализаторът прави паралел между Биткойн и ОТHORS – графика, проследяваща комбинираната пазарна капитализация на всички криптовалути без BTC и Етериум (ETH).

Според оценката на трейдъра BTC е установил опора в началото на продължителен бичи подем, докато OTHERS е пробил предишна съпротива.

По-рано тази година TechDev отбеляза, че Биткойн е потвърдил “Сигнала на 3-те опорни точки” – предвестник, който предвещаваше всеки от четирите исторически най-високи ръста на Биткойн за всички времена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Нов хардуерен Биткойн портфейл започва с предварителните поръчки в 95 държави

Block, под ръководството на Джак Дорси, бившия главен изпълнителен директор на Twitter, наскоро обяви началото на предварителните поръчки на Bitkey – физическо устройство, предназначено за сигурно съхранение на Биткойн.

декември 8, 2023 14:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор сподели тревожна прогноза – очаква ли се срив на цената?

Добре известен инвеститор предположи, че одобрението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF) може да предизвика корекция на пазара на криптовалути.

декември 8, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.