НАЧАЛО Други

Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

24.11.2022 10:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

Излгежда, че милиардерът инвеститор Марк Кюбан иска да се дистанцира от крипто. Според информацията той е спрял да следва доста крипто компании.

Кюбан спря да следва акаунтите на DeFi Pulse, Nansen, MetaMask, The Block, Uniswap, Dapper Labs, Solana и други.

Повечето от последните му туитове са на тема подкрепа за придобиването на социалната платформа Twitter от Илон Мъск и последвалите действия.

През последните няколко години милиардерът работеще по изграждането на портфолио от крипто компании. В категория блокчейн на неговия уебсайт са изброени над 25 крипто проекти и компании като CryptoSlam, Zapper, DeFi Alliance, OpenSea, Polygon и други.

На 14 ноември той заяви, че е инвестирал в криптовалути, защото смарт договорите имат възможност да създават ценни приложения и като цяло да бъдат полезни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери


Въпреки че е инвестирал милиони в крипто стартъпи, милиардерът изглежда е обърнал гръб на дигиталните активи. През септември той заяви, че криптовалутите са “малко скучни, защото не виждаме нищо ново“, сравнявайки ги с ранните дни на интернет, когато не се е случвало много. 

Милиардерът е свързван и с фалиралата платформа Voyager Digital. Според информацията стремежът му  да се дистанцира от криптовалутите може да е породен от това и последвалото съдебно дело.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.