НАЧАЛО Други

Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

ноември 24, 2022 10:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

Излгежда, че милиардерът инвеститор Марк Кюбан иска да се дистанцира от крипто. Според информацията той е спрял да следва доста крипто компании.

Кюбан спря да следва акаунтите на DeFi Pulse, Nansen, MetaMask, The Block, Uniswap, Dapper Labs, Solana и други.

Повечето от последните му туитове са на тема подкрепа за придобиването на социалната платформа Twitter от Илон Мъск и последвалите действия.

През последните няколко години милиардерът работеще по изграждането на портфолио от крипто компании. В категория блокчейн на неговия уебсайт са изброени над 25 крипто проекти и компании като CryptoSlam, Zapper, DeFi Alliance, OpenSea, Polygon и други.

На 14 ноември той заяви, че е инвестирал в криптовалути, защото смарт договорите имат възможност да създават ценни приложения и като цяло да бъдат полезни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери


Въпреки че е инвестирал милиони в крипто стартъпи, милиардерът изглежда е обърнал гръб на дигиталните активи. През септември той заяви, че криптовалутите са „малко скучни, защото не виждаме нищо ново„, сравнявайки ги с ранните дни на интернет, когато не се е случвало много. 

Милиардерът е свързван и с фалиралата платформа Voyager Digital. Според информацията стремежът му  да се дистанцира от криптовалутите може да е породен от това и последвалото съдебно дело.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене