НАЧАЛО Други

Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

ноември 24, 2022 10:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан започва да страни от крипто компаниите в пространството

Излгежда, че милиардерът инвеститор Марк Кюбан иска да се дистанцира от крипто. Според информацията той е спрял да следва доста крипто компании.

Кюбан спря да следва акаунтите на DeFi Pulse, Nansen, MetaMask, The Block, Uniswap, Dapper Labs, Solana и други.

Повечето от последните му туитове са на тема подкрепа за придобиването на социалната платформа Twitter от Илон Мъск и последвалите действия.

През последните няколко години милиардерът работеще по изграждането на портфолио от крипто компании. В категория блокчейн на неговия уебсайт са изброени над 25 крипто проекти и компании като CryptoSlam, Zapper, DeFi Alliance, OpenSea, Polygon и други.

На 14 ноември той заяви, че е инвестирал в криптовалути, защото смарт договорите имат възможност да създават ценни приложения и като цяло да бъдат полезни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери


Въпреки че е инвестирал милиони в крипто стартъпи, милиардерът изглежда е обърнал гръб на дигиталните активи. През септември той заяви, че криптовалутите са “малко скучни, защото не виждаме нищо ново“, сравнявайки ги с ранните дни на интернет, когато не се е случвало много. 

Милиардерът е свързван и с фалиралата платформа Voyager Digital. Според информацията стремежът му  да се дистанцира от криптовалутите може да е породен от това и последвалото съдебно дело.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.