НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери

ноември 23, 2022 10:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери

Ново проучване разкрива ценовите цели на мениджърите в крипто пространството за Биткойн (BTC), след като FTX изпадна в криза.

В проучването консултантската фирма Web3 BDC интервюира 53 ръководители, участващи в различни криптопроекти, включително плащания, децентрализирани финанси (DeFi) и GameFi.

Според проучването ръководителите на криптокомпании смятат, че Биткойн вероятно се е насочил към по-дълбока корекция. В доклада се посочва, че сегашният мечи пазар вероятно е започнал в началото на 2022 г.

Средно анкетираните смятат, че BTC ще спре спада си около $11,479, което е с приблизително 30% под текущата цена на Биткойн от $16,400.

btcdrop

Коментирайки стабилните монети, проучването показва, че 91% от анкетираните смятат, че криптоактивите като Tether (USDT), USD Coin (USDC) и Binance USD (BUSD) няма да загубят връзката си с щатския долар въпреки тежките пазарни условия.

stablecoins

В доклада се посочва, че тези активи остават едни от най-важните в простраснтвото за сетълмент.

Що се отнася до личните инвестиционни тактики на мениджърите на ниво C, които участваха в проучването, то показа, че никой не планира да съкрати крипто активите си на фона на мечата зима.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX


Според проучването 66% от анкетираните имат планове да добавят към крипто портфейла си през следващия месец, вероятно тъй като цената все пак е близо до дъното. Останалите участници заявяват, че няма да предприемат никакви действия. 

cryptoinvestment

В проучването се подчертава, че нито един участник в анкетата не е избрал опцията „Не, планирам да намаля настоящия си криптопортфейл“ сред възможните отговори.

Също така се посочва, че респондентите са на мнение, че сферата на децентрализираните финанси е най-безопасна и има най-значителен потенциал в момента.

potential

Проучването завършва със следното заключение:

Въпреки общата паника, резултатите от проучването ни позволяват да заключим, че инвеститорите са оптимисти: настоящата рецесия все още не е приключила. Тя обаче открива инвестиционни възможности, от които анкетираните възнамеряват да се възползват като разширят позициите си на криптопазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене