НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери

ноември 23, 2022 10:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Спадът ще продължи, твърдят индустриални лидери

Ново проучване разкрива ценовите цели на мениджърите в крипто пространството за Биткойн (BTC), след като FTX изпадна в криза.

В проучването консултантската фирма Web3 BDC интервюира 53 ръководители, участващи в различни криптопроекти, включително плащания, децентрализирани финанси (DeFi) и GameFi.

Според проучването ръководителите на криптокомпании смятат, че Биткойн вероятно се е насочил към по-дълбока корекция. В доклада се посочва, че сегашният мечи пазар вероятно е започнал в началото на 2022 г.

Средно анкетираните смятат, че BTC ще спре спада си около $11,479, което е с приблизително 30% под текущата цена на Биткойн от $16,400.

btcdrop

Коментирайки стабилните монети, проучването показва, че 91% от анкетираните смятат, че криптоактивите като Tether (USDT), USD Coin (USDC) и Binance USD (BUSD) няма да загубят връзката си с щатския долар въпреки тежките пазарни условия.

stablecoins

В доклада се посочва, че тези активи остават едни от най-важните в простраснтвото за сетълмент.

Що се отнася до личните инвестиционни тактики на мениджърите на ниво C, които участваха в проучването, то показа, че никой не планира да съкрати крипто активите си на фона на мечата зима.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX


Според проучването 66% от анкетираните имат планове да добавят към крипто портфейла си през следващия месец, вероятно тъй като цената все пак е близо до дъното. Останалите участници заявяват, че няма да предприемат никакви действия. 

cryptoinvestment

В проучването се подчертава, че нито един участник в анкетата не е избрал опцията “Не, планирам да намаля настоящия си криптопортфейл” сред възможните отговори.

Също така се посочва, че респондентите са на мнение, че сферата на децентрализираните финанси е най-безопасна и има най-значителен потенциал в момента.

potential

Проучването завършва със следното заключение:

Въпреки общата паника, резултатите от проучването ни позволяват да заключим, че инвеститорите са оптимисти: настоящата рецесия все още не е приключила. Тя обаче открива инвестиционни възможности, от които анкетираните възнамеряват да се възползват като разширят позициите си на криптопазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.