НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн може да скочи с 300%, според Чарли Лий

май 4, 2023 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн може да скочи с 300%, според Чарли Лий

Чарли Лий, създателят на Лайткойн (LTC), смята, че LTC има стойност въпреки по-ниската си цена в сравнение с Биткойн (BTC).

LTC често се нарича дигитално сребро, вдъхновено от статута на BTC като пионерска криптовалута.

Лий изтъкна някои от неоспоримите предимства на Лайткойн, включително ниските такси, съвместимостта на протокола с Биткойн, сигурността, осигурена от собствения набор ASIC копачки и честния старт с 11.5-годишна история и никакви прекъсвания на мрежата.

Предвид по-високата му производителност, мащабируемост, по-добра заменяемост и функции за защита на личните данни, Лий прогнозира, че цената на Лайткойн ще се повиши до нови върхове, като потенциално може да достигне 10% от BTC.

Той смята, че алткойнът има огромен потенциал и е възможно да достигне 0.0125 BTC в следващия бичи цикъл, като неговата прогноза е, че цената на Лайткойн може да стигне и до 0.0025 LTC/BTC.

Към момента на писане на статията, на 4 май 2023 г. Лайткойн се търгува на цена от около $88.3 и 0.003034 BTC, което представлява спад от 1.2% спрямо BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Икономическото цунами ще връхлети САЩ – Робърт Кийосаки


Въпреки че LTC достигна исторически връх над $410 през май 2021 г., той не отбеляза същите печалби като ралито на BTC до историческия му връх над $69,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.