НАЧАЛО Алткойни

Litecoin: Amazon карти за подаръци и планирано предлагане на обмена CEX.io

октомври 6, 2018 22:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin: Amazon карти за подаръци и планирано предлагане на обмена CEX.io

Криптовалутата на Litecoin (LTC) е една от монетите, която има голям потенциал по отношение на увеличаването на приемането на крипто.

LTC поддръжниците се гордеят, че е валутата е по-бърза и ефективна версия на Биткойн.

Това бе най-добре представено в края на миналата година, когато цената на LTC се изстреля до $ 375 през декември. Причините за впечатляващите печалби бяха две. Първо, бяхме в много силен бичи пазар. На второ място, LTC бе открит от много търговци, тъй като това беше най-добрият вариант за да се местят средства между борсите, където се намираха търговските действия. По това време двете мрежи Биткойн и Етериум бяха претоварени, като по този начин на LTC бе дадена възможност да процъфти.

В Tweet направен на 3-ти октомври, Чарли Лий съобщи, че току-що е закупил карта за подаръци на Amazon, използвайки Litecoin. Точното му съобщение беше следното:

Основателят на Litecoin, е купил подаръчната карта чрез BitRefull.com. Онлайн платформата в момента поддържа Биткойн, Dogecoin , Litecoin, Етериум и Dash .

CEX.io е обмен на криптовалута, който е основан през 2013 г. и има репутация на един от най-надеждните крипто обмени в световен мащаб. Регистриран и базиран във Великобритания, CEX понастоящем предоставя услуги в 99% от страните в света, включително 24 щата в САЩ. Обменът в момента поддържа BTC, ETH, BCH, BTG, DASH, XRP , XLM и ZEC срещу фиат валутите USD, EUR, GBP и RUB.

В този контекст обменът желае да уведоми своите потребители, че Litecoin отново ще бъде регистриран на борсата. Те обаче не дадоха точна дата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене

Terra (LUNA): Виталик Бутерин коментира срива на екосистемата

Съоснователят на Етериум (ETH) каза, че имплозията на Terra (LUNA) по-рано тази година е нанесла голям удар върху децентрализацията на криптовалутите.

октомври 3, 2022 9:00 1 мин. четене

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене