НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум: Трейдър коментира пазарните перспективи след срива на FTX

ноември 20, 2022 18:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум: Трейдър коментира пазарните перспективи след срива на FTX

Трейдърът, който правилно прогнозира срива на Биткойн през 2018 г., публикува актуализация за текущото състояние на пазарите.

Питър Брандт посочи негстивните настроения по отношение на криптовалутите в мейнстрийм медиите като знак, че цените са близо до дъното.

В новата си публикация Брандт специално посочва BTC и Етериум – най-големите криптоактиви по пазарна капитализация. Според него заглавията в големите медии са добро мерило за понтециален ценови минимум. 

През последното десетилетие Биткойн стана свидетел на стотици съобщения от различни информационни агенции, които се осмеляваха да обявят, че водещата криптовалута е мъртва.

Според 99Bitcoins BTC е бил отписван от утвърдени журналисти и медии като безполезен и на път към нулата общо 466 пъти.

Тъй като последиците от епичния срив на криптоборсата FTX продължават да ехтят в цялата индустрия, трейдърите сега наблюдават институционалната фирма за криптотърговия и кредитиране Genesis.

Съобщава се, че компанията, която е собственост на крипто гиганта Digital Currency Group (DCG), търси вливане на парични средства в размер на $1 милиарда, след като в петък спря тегленията на кредити.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво ще изстреля Биткойн (BTC) – Т. Дрейпър


Genesis твърди, че замразяването е временно и не засяга бизнес операциите на DCG или на многобройните ѝ дъщерни дружества, които са изцяло собственост на компанията.

Други засегнати са Block.fi, които спряха тегленията на средства поради значителна експозиция към FTX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC одобри за разглеждане още едно заявление за Биткойн ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) официално призна заявлението за Биткойн ETF на Franklin Templeton, глобален мениджър на активи, контролиращ $1.5 трилиона.

септември 28, 2023 14:00 2 мин. четене

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Биткойн миньорите стават прекалено много – има ли печалба за всички?

Доклад на Glassnode разкри, че въпреки забележителния ръст на общите мрежови такси и на дела на приходите на миньорите от тези такси през последните месеци, приходите на Биткойн (BTC) миньорите са останали сравнително скромни.

септември 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.