НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум: Трейдър коментира пазарните перспективи след срива на FTX

20.11.2022 18:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум: Трейдър коментира пазарните перспективи след срива на FTX

Трейдърът, който правилно прогнозира срива на Биткойн през 2018 г., публикува актуализация за текущото състояние на пазарите.

Питър Брандт посочи негстивните настроения по отношение на криптовалутите в мейнстрийм медиите като знак, че цените са близо до дъното.

В новата си публикация Брандт специално посочва BTC и Етериум – най-големите криптоактиви по пазарна капитализация. Според него заглавията в големите медии са добро мерило за понтециален ценови минимум. 

През последното десетилетие Биткойн стана свидетел на стотици съобщения от различни информационни агенции, които се осмеляваха да обявят, че водещата криптовалута е мъртва.

Според 99Bitcoins BTC е бил отписван от утвърдени журналисти и медии като безполезен и на път към нулата общо 466 пъти.

Тъй като последиците от епичния срив на криптоборсата FTX продължават да ехтят в цялата индустрия, трейдърите сега наблюдават институционалната фирма за криптотърговия и кредитиране Genesis.

Съобщава се, че компанията, която е собственост на крипто гиганта Digital Currency Group (DCG), търси вливане на парични средства в размер на $1 милиарда, след като в петък спря тегленията на кредити.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво ще изстреля Биткойн (BTC) – Т. Дрейпър


Genesis твърди, че замразяването е временно и не засяга бизнес операциите на DCG или на многобройните ѝ дъщерни дружества, които са изцяло собственост на компанията.

Други засегнати са Block.fi, които спряха тегленията на средства поради значителна експозиция към FTX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Microstrategy притежава Биткойн за почти $15 милиарда

Наскоро MicroStrategy придоби допълнително 12,000 BTC между април и края на юни 2024 г., с което общият им брой достигна приблизително 226,331 Биткойн токена на стойност близо $15 милиарда

21.06.2024 20:11 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Таксите за транзакции в Биткойн мрежата се сринаха с над 60% – ето защо

Тъй като Биткойн (BTC) се движи около границата от $64,000, значително под най-високото си ниво от март и малко над критичната зона на търсене, активността във веригата значително се забави, което доведе до драстичен спад от 64% в общите такси за Биткойн транзакции.

21.06.2024 17:59 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.