НАЧАЛО Биткойн

Купувайте Биткойн, злато и сребро преди обрата, предупреди Робърт Кийосаки

октомври 30, 2022 18:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте Биткойн, злато и сребро преди обрата, предупреди Робърт Кийосаки

Авторът на "Богат татко, беден татко" твърди, че Биткойн ще се задържи, докато акциите и недвижимите имоти ще се сринат.

Известният инвеститор и предприемач Робърт Кийосаки – автор на книгата “Богат татко, беден татко” – отново публикува туит, в който възхвалява Биткойн. Той твърди, че Федералният резерв постепенно убива икономиката на САЩ, така че сега е добър момент да “купувате Биткойн, сребро и злато”.

Акциите, облигациите и недвижимите имоти ще се сринат, настоява той. Причината за това е, че Федералният резерв продължава да повишава лихвените проценти и това “ще убие икономиката”, пише Кийосаки. 

Цените на златото и среброто се сриват, посочва той. Среброто е изчерпано, затова авторът на “Богат татко, беден татко” купува физически златни монети. Един ден Фед ще обърне подхода си, а преди това златото, среброто и Биткойн са добри покупки, заяви Кийосаки.

В туит, публикуван преди седмица, Кийосаки предупреди BTC инвеститорите да не си губят времето със скептици и да купуват BTC, тъй като очаква USD скоро да приключи благодарение на редовното печатане на долари, което правителството извършва от 2020 г. насам. Още през тази година бяха отпечатани над $6 трилиона, които бяха инжектирани в икономиката под формата на чекове за оцеляване на стойност $1,200.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Кога да очакваме възход? – Santiment


Търговците продължават да изтеглят зашеметяващи количества Биткойн от централизираните борси. Балансите на тези платформи в момента са спаднали до 8.3% – толкова ниско предлагане на Биткойн на борсите е наблюдавано за последен път преди четири години, според скорошен туит на фирмата за блокчейн анализ Santiment. 

Както съобщи IntoTheBlock, в петък, 28 октомври, беше изтеглено най-голямото единично количество Биткойн – повече от 70,000 BTC. Това се равняваше на $1.53 милиарда тогава и беше най-големият единичен отлив през последната половин година. 

Ден по-рано крипто анализаторът Колин Ву съобщи, че от Binance са били преместени 51,000 Биткойн. Той обаче предположи, че това вероятно е било вътрешно преместване на средства от страна на борсата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Купувайте Биткойн, злато и сребро преди обрата, предупреди Робърт Кийосаки”
  1. Пушкаров,

    Пълна набутвация правете точно обратното каквото казва този льохманин

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.