НАЧАЛО Биткойн

Купувайте Биткойн, цената ще се изстреля до $300,000 – Робърт Кийосаки

17.03.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте Биткойн, цената ще се изстреля до $300,000 – Робърт Кийосаки

Авторът на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко" направи оптимистична прогноза за бъдещото развитие на Биткойн.

Робърт Кийосаки очаква значителен скок в стойността на Биткойн, като прогнозира, че той ще достигне шестцифрена стойност в рамките на няколко месеца.

В неотдавнашния си коментар Кийосаки подчертава, че е необходимо спешно да се използва възможността, предоставена от възходящия импулс на Биткойн. Той се застъпва за предприемане на действия, дори ако това означава да се започне със скромна инвестиция от $500, като подчертава очакванията си Биткойн да нарасне до $300,000 до края на годината.

Кийосаки обяснява потенциала на Биткойн с ограниченото му предлагане – характеристика, която го отличава от традиционните активи като златото и среброто. За разлика от тези стоки, при които повишените цени често водят до увеличаване на производството, ограниченото предлагане на Биткойн от 21 милиона гарантира недостиг, независимо от траекторията на цените му – характеристика, която Кийосаки намира за особено привлекателна.

Изразявайки загриженост за предстоящ икономически спад, Кийосаки посочва разрастващата се дългова криза в САЩ като предвестник на финансова нестабилност. Той предлага да се предпазим от пазарната нестабилност, като диверсифицираме инвестициите си в материални активи като злато, сребро и в дигитални активи като Биткойн, които според него са по-сигурно убежище по време на икономически сътресения.

В светлината на нарастващите нива на задлъжнялост и несигурното състояние на икономиката Кийосаки призовава хората да се подготвят за потенциални сътресения, като подсилят портфейлите си с активи, устойчиви на ефектите на инфлацията и пазарните спадове. Той подчертава значението на проактивните мерки, като съветва инвеститорите да дадат предимство на материалните активи пред традиционните ценни книжа в очакване на това, което той възприема като предстоящо разплащане на финансовите пазари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.