НАЧАЛО Други

KuCoin ще раздадат криптовалути на стойност $10 милиона

29.03.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
KuCoin ще раздадат криптовалути на стойност $10 милиона

KuCoin, борса за криптовалути, обяви значително airdrop събитие на стойност $10 милиона в Bitcoin (BTC) и KuCoin Shares (KCS) токени.

Този ход идва на фона на продължаващите правни проблеми, включващи обвинения както от Министерството на правосъдието на САЩ (DOJ), така и от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC).

В отговор на тези предизвикателства главният изпълнителен директор на KuCoin Джони Лиу изрази благодарност за подкрепата на лоялните потребители през този период на несигурност. Airdrop събитието е предназначено като жест на благодарност към потребителите, които са преминали през продължително изчакване по време на последните процеси на теглене.

Отправяйки се директно към правните предизвикателства, Джони Лиу подчерта важността на подкрепата на потребителската база на KuCoin. Очаква се конкретните насоки и условия за раздаването на токени да бъдат публикувани през следващите три дни.

Вследствие на правния контрол KuCoin стана свидетел на рязко увеличение на тегленията на обща стойност над $1 милиард, което доведе до 20% спад на управляваните активи. Въпреки тези предизвикателства KuCoin увери потребителите си, че всички системи продължават да функционират и че средствата на потребителите са защитени.

Поддържането на доверието на потребителите и стабилността на платформата е от първостепенно значение за KuCoin, особено в условията на регулаторна несигурност. Въпреки че airdrop събитията са популярни в крипто общността, те носят и регулаторни рискове, както се подчертава в рамката на Комисията за ценни книжа и борси (SEC) за анализ на дигиталните активи.

Въпреки тези предизвикателства KuCoin потвърди ангажимента си да гарантира сигурността на потребителските активи и спазването на регулаторните стандарти. Борсата има история на бързо справяне с проблемите, пример за което е нейният отговор на инцидента с rug-pull измамата, свързана с Confido през 2017 г., при който средствата на засегнатите инвеститори бяха възстановени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доларът засенчва всички останали валути през 2024 година

Няколко нововъзникващи икономики в Азия, Африка и Латинска Америка започнаха да полагат усилия за намаляване на зависимостта си от щатския долар с цел да отслабят неговия световен статут на резервна валута.

19.04.2024 19:36 2 мин. четене

Топ 3 AI акции, които може да са по-добра инвестиция от криптовалутите

Пазарът на криптовалути не веднъж е демонстрирал потенциала си за повишаване на стойността на портфейлите на инвеститорите.

19.04.2024 18:00 2 мин. четене

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.