НАЧАЛО Биткойн

Криптовалутите ще надминат златото, недвижимите имоти и акциите – Раул Пал

май 2, 2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите ще надминат златото, недвижимите имоти и акциите – Раул Пал

Според Раул Пал, бивш изпълнителен директор в Goldman Sachs, криптовалутите са на път да надминат почти всички други класове активи, тъй като обезценяването на традиционните валути продължава в дългосрочен план.

Пал предполага, че САЩ може би навлизат в нова фаза на печатане на пари, за да управляват значителния си дълг след срива на First Republic Bank.

Той предупреждава, че повечето хора няма да могат да избегнат неблагоприятните последици от обезценяването на валутата, като разчитат на повишаване на заплатите или на стратегии за спестяване.

Пал вярва, че 99% ще бъдат отговорни за изплащането на дълга и подкрепата на спасителните програми, докато 1% ще се възползва от увеличаването на стойността на активите си.

Той обяснява, че само технологичните акции и висококачествените криптовалути вероятно ще се представят по-добре от обезценяването на валутата, като криптовалутите имат най-висока бета към балансите на световните централни банки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Китове акумулират BTC за $1.9 милиарда в рамките на 18 дни


Пал предполага, че други активи, включително недвижимите имоти, златото, SPX, доходността на облигациите, акциите на развиващите се пазари и кредитите, ще се изравнят с балансите на централните банки или ще се представят по-слабо.

Той подчертава, че Биткойн е проектиран за тази ситуация и поради своята фракционализация е достъпен за всички. Етериум дори предлага допълнителна доходност. Тази “мутуализация” на дълга е игра, която можете да изберете да избегнете.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.