НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Китове акумулират BTC за $1.9 милиарда в рамките на 18 дни

май 1, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Китове акумулират BTC за $1.9 милиарда в рамките на 18 дни

Нови данни от компанията за анализ на дигитални активи Santiment разкриват, че Биткойн (BTC) китовете са натрупали активи на стойност близо $2 милиарда по време на последния спад на цената на криптовалутата.

Santiment твърди, че китовете, или инвеститорите, които държат между 100 и 10,000 BTC, колективно са добавили малко над 64,000 BTC на стойност 1.875 милиарда към своите портфейли от 11 април насам.

“Биткойн китовете тихомълком са натрупали отново след прибирането на печалби, [когато цената мина[ над $30,000 на 11 април.”

Платформата за пазарни анализи IntoTheBlock разкри, че през изминалата седмица пазарните участници са изпратили над $1 милиард в BTC на централизирани крипто борси, където те потенциално биха могли да бъдат продадени на свободния пазар.

Според IntoTheBlock крипто борсите са станали свидетели на значителен ръст на депозитите на BTC, след като се появиха фалшиви слухове, че адреси, свързани с несъществуващата борса Mt.Gox, са започнали да прехвърлят средства.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Изкуствен интелект прогнозира цената на Етериум


По-рано този месец два отдавна спящи BTC кита се събудиха от дългогодишен “сън”, за да прехвърлят милиони долари от най-големия крипто актив по пазарна капитализация. Единият кит от ерата на Сатоши, който е останал в спящо състояние от 2011 г. насам, внезапно се събуди и прехвърли $10 милиона в BTC.

Друг спящ преди това кит, който преди това е извършвал трансакции през декември 2013 г., внезапно се съживи и прехвърли Биткойн на стойност над $60 милиона.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за $29,266.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.