НАЧАЛО Други

Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс

март 7, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс

Ерик Питърс, главен изпълнителен директор и главен информационен директор на One River Management, наскоро разказа за положителните си възгледи за криптопазарите в интервю за подкаста Bankless.

Въпреки тежкия мечи пазар, предизвикан от по-строгите макроусловия, Питърс вярва, че най-лошото от него вероятно е зад гърба ни и на хоризонта се задава силен бичи тренд.

Питърс посочва институционалното приемане и новите случаи на използване на крипто и блокчейн технологията като движещи сили зад тази предстояща фаза.

Той вярва, че следващата фаза ще бъде много мощна и най-накрая ще има реално институционално приемане, не само при инвестициите, но и при технологиите. Питърс казва, че вече вижда признаци, че криптопазарите се движат в нова посока, тъй като изглежда, че Федералният резерв забавя цикъла си на повишаване на лихвите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Анализатор споделя предупреждение за алткойна


За него, “кракът, който беше стъпил на врата на криптовалутите, се повдига”, което създава по-благоприятна среда за криптовалутите.

Въпреки оставащите несигурности, като например нерешените глобални проблеми, Питърс е оптимист за средносрочните и дългосрочните перспективи на криптовалутите.

Той вярва, че настоящият етап е преходна година, в която могат да се случат добри неща. Питърс е непредубеден по отношение на възможността за устойчиви бичи пазари и смята, че криптопазарите са преминали през всички специфични за крипто проблеми и през частта от цикъла, свързана с драматичното повишаване на лихвените проценти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Планът на Ч. Палихапития за разобличаване на счупената финансова система на САЩ

Чамат Палихапития, милиардер и рисков капиталист, наскоро сподели мнението си за кризата във финансовата система на САЩ в новия епизод на подкаста “All-In”.

март 27, 2023 7:00 1 мин. четене

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене