НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Анализатор споделя предупреждение за алткойна

март 6, 2023 9:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Анализатор споделя предупреждение за алткойна

Пентоши, известен криптостратег, си е спечелил репутация на точен предсказвач на пазарните тенденции в миналото.

Неотдавнашното му предупреждение за Етериум обаче може да се окаже изненада за някои от неговите притежатели. Според Пентоши Етериум може да бъде изправен пред значителен риск от понижение. Ако се търгува под ключово ниво на подкрепа, мечият импулс може да премине на следващо ниво.

Това предупреждение накара много инвеститори в Етериум да се притеснят, тъй като те се стремят да защитят инвестициите си на пазар, който става все по-нестабилен. Пентоши съветва трейдърите да търсят дълги позиции със стопове наблизо, ако Етериум се търгува под сивата зона, което може да бъде отлично място за краткосрочно до средносрочно обезсилване на дългите позиции.

В графиката си Пентоши изглежда има предвид подкрепата около границата от $1,480, която е точно под текущата цена на Етериум, около $1,560. Въпреки че някои анализатори може да не са съгласни с мечите прогнози на Пентоши, не може да се пренебрегне фактът, че в миналото той е бил прав в прогнозите си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Брад Гарлингхаус твърди, че крипто регулацията в САЩ изостава от тази в други държави


Друг анализатор, Smart Contracter, също е с мечи нагласи по отношение на Етериум. Той смята, че ETH е пробил диагоналната подкрепа на мечи модел на продължение, което може да доведе до движение надолу към ценовото ниво от $1,480.

eth

Докато Етериум може да е изправен пред някои предизвикателства, според Пентоши Биткойн все още не е приключил с корекциите. Той прогнозира, че активът може да се понижи до $21,500, преди биковете да направят малък отскок.

Това може да предостави на трейдърите отлична възможност да се възползват от отскока. Все пак е важно да следят пазара и да коригират стратегиите си по подходящ начин.

В заключение, макар че предупреждението на Пентоши за Етериум може да изглежда тревожно, важно е да се помни, че криптопазарът е силно волатилен и винаги е разумно да се проявява предпазливост, когато се инвестира. Трейдърите трябва да следят пазара и да се възползват от всички възникнали възможности, като същевременно сведат до минимум излагането си на риск.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене