НАЧАЛО Други

Криптовалутите наближават своя “Iphone момент” според инвестиционен гигант

31.01.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите наближават своя “Iphone момент” според инвестиционен гигант

Крис Диксън, генерален партньор в известната инвестиционна компания Andreessen Horowitz, предполага, че крипто индустрията е на прага да навлезе в еквивалента на фазата на приемане на "iPhone".

В неотдавнашен разговор с Лора Шин в подкаста Unchained, Диксън прави паралел с еволюцията на смартфоните в средата на 2000 г., когато iPhone се появи като революционен продукт, което в крайна сметка доведе до широкото му приемане.

Изхождайки от тази аналогия, той подчерта, че крипто пространството не е преживяло подобен определящ момент, но твърди, че той може да е на хоризонта.

Размишлявайки върху ранните дни на iPhone, Диксън отбеляза ключов период, в който индустрията на смартфоните достига “сладка точка“, белязана от бързото развитие на изключително популярни приложения, пригодени за мобилни потребители, като Uber, Instagram и Snapchat.

Диксън прави паралел между ранната ера на смартфоните и сегашното състояние на крипто индустрията, заявявайки:

Той подчерта и значението на успешното интегриране на инфраструктурата и функционалността на iPhone, което води до рязко нарастване на броя на иновативните приложения.

Сравнявайки това с крипто сектора, Диксън призна, че макар индустрията все още да не е преживяла своя окончателен “iPhone момент”, различни индикатори сочат, че такава трансформационна фаза може би предстои.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогноза за пазарите на петрол – какво да очакваме?

Миналата седмица промените на пазара на суров петрол бяха силно повлияни от дискусиите около лихвените политики на Федералния резерв на САЩ.

26.02.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: 30 държави в готовност да се присъединят към съюза още тази година

Няколко развиващи се нации се подготвят да станат част от алианса БРИКС през 2024 г.

26.02.2024 8:00 2 мин. четене

Златото проби над $2,040 на фона на слабия долар

Щатският долар показа признаци на спад през последните дни, като повишеното търсене на сигурни активи цената на златото над $2040.

26.02.2024 7:00 2 мин. четене

БРИКС: Още една държава готова да влезе в алианса през 2024 година

Президентът на Венецуела Николас Мадуро наскоро изрази намерението на страната си да се присъедини към алианса БРИКС в близко бъдеще, както стана ясно по време на неотдавнашна телевизионна изява.

25.02.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.