НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, които да следим през последните месеци на 2023 г: Solana (SOL), VC Spectra (SPCT) и Dogecoin (DOGE)

ноември 2, 2023 10:17 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, които да следим през последните месеци на 2023 г: Solana (SOL), VC Spectra (SPCT) и Dogecoin (DOGE)

Проучете обещаващите възможности на едни от най-добрите DeFi монети: Solana (SOL), VC Spectra (SPCT) и Dogecoin (DOGE) за последните месеци на 2023 г.

Нека се впуснем в проучване на последните им разработки, пазарното представяне и потенциала за растеж през последните месеци на 2023 г.

Научете повече за най-добрите DeFi монети, които може и да са готови да окажат значително влияние в крипто пространството.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Solana (SOL) разширява възможностите на блокчейн чрез интеграция с уеб услугите на Amazon

През октомври 2023 г. Solana (SOL), криптовалута от първата десетка, известна със своята мащабируемост и бърза скорост на транзакциите, интегрира своите възли с Amazon Web Services (AWS), като значително подобри инфраструктурните си възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Това стратегическо партньорство осигурява оптимално време за работа и висока производителност на възлите на Solana (SOL), като използва обширната глобална мрежа от центрове за данни на AWS. Разработчиците в екосистемата на Solana (SOL) вече могат да получат достъп до пакета от инструменти за мониторинг и управление на AWS, предоставяйки информация в реално време за състоянието и производителността на възлите за ефективни блокчейн операции.

Тази интеграция бележи голяма крачка напред за Solana (SOL), предоставяйки на разработчиците необходимите ресурси и инфраструктура за иновации и постижения в бързо развиващия се блокчейн свят.

Това ново развитие е значителен стимул за прогнозиране на цената на Solana.

След сключването на партньорството цената на криптовалутата SOL се търгуваше около $22 в първите дни на октомври, а по-късно се повиши до $36.17. Това отбеляза известно ниво на оптимизъм в екосистемата на Solana (SOL).

Според прогнозата за цената на Solana пазарните експерти заявиха, че SOL ще продължи бичото си движение до нивото от $45 до края на 2023 г.

Разбиране на VC Spectra (SPCT): Изгряваща звезда в DeFi пространството

В условията на бичи пазар VC Spectra (SPCT) се очертава като една от водещите DeFi монети, впечатлявайки инвеститорите със забележителния скок в цената си при предварителна продажба.

От момента на стартирането на публичната си предварителна продажба VC Spectra (SPCT) поскъпна от $0.008 до $0.055 по време на етап 1 и етап 4.

Това бележи впечатляваща възвръщаемост на инвестициите (ROI) от 587.5% за ранните инвеститори. Това обаче не е всичко, тъй като потенциалните инвеститори имат шанс да получат 45% печалба, ако инвестират сега.

VC Spectra (SPCT) се откроява като един от най-добрите DeFi проекти чрез използване на изкуствен интелект (AI) за идентифициране и инвестиране в обещаващи проекти в областта на финтех и блокчейн. VC Spectra (SPCT) има за цел да генерира значителна възвръщаемост за своите инвеститори, като идентифицира и развива обещаващи стартъпи.

Токенът SPCT е изграден върху блокчейна на Биткойн и отговаря на стандарта BRC-20. SPCT включва дефлационен механизъм, насочен към постепенно намаляване на циркулацията на токена. Тази дефлационна функция укрепи VC Spectra (SPCT), като се нареди сред най-добрите ICO през 2023 г.

Това изключително представяне накара инвеститорите да разглеждат VC Spectra (SPCT) като най-добрата криптовалута за покупка днес, особено в сравнение с други алткойни като Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

Движение на китове и бичи модели: Dogecoin (DOGE) в центъра на вниманието

Крипто светът е развълнуван, след като бе наблюдавано огромно прехвърляне на Dogecoin (DOGE), което се движи към Coinbase, една от водещите американски борси за криптовалути. Транзакцията, която се случи през октомври 2023 г., включваше 110 милиона Dogecoin (DOGE) на стойност приблизително $6.1 милиона.

Тази транзакция беше незабавно докладвана от инструмента за проследяване на блокчейн Whale Alert, което стимулира прогнозирането на цената на DOGE.

Въпреки че причините за този масивен трансфер на DOGE остават спекулативни, той безспорно предизвика интерес и спекулации относно прогнозирането на цената на DOGE. Както анализаторите, така и инвеститорите внимателно следят следващите ходове на Dogecoin, тъй като инвеститорите се стремят да купят Dogecoin.

Понастоящем DOGE се търгува на ниво от $0.060, което представлява забележим спад от най-високата му стойност за всички времена от $0.73. Въпреки това пазарните експерти са оптимистично настроени относно прогнозата за цената на DOGE, тъй като тя показва, че Dogecoin вероятно ще продължи бичия си импулс до $0.075 до декември 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.