НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

23.04.2024 20:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

Dogeverse бързо набира скорост със събраните си $9.7 милиона, предвещавайки, че преминаването на знаковата стойност от $10 милиона е неизбежно. 

Анализаторите са в очакване и предвиждат, че това събитие ще предизвика още по-голям интерес и е възможно да се появят нови инвестиционни вълни. Наблюдава се вълнение сред общността, което може да повлияе на стойността на проекта в положителна посока, което да издигне Dogeverse до нови висоти на пазара на меме криптовалути.

Посетете Dogeverse

Каква е концепцията на Dogeverse?

Dogeverse е меме криптовалута, която се отличава със своята мултичейн интеграция, позволяваща на токените да се движат свободно между няколко блокчейн мрежи, включително Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base. Тази характеристика дава свобода на инвеститорите да избират верига според предпочитанията си за скорост на транзакцията и размер на таксите, което може значително да намали оперативните разходи и да подобри достъпността на криптовалутата.

Проектът използва силата на популярните Doge мемета за създаване на обединена и интерактивна крипто общност. Освен традиционното използване като средство за обмен, Dogeverse има за цел да въведе и уникални елементи на геймификация, стимулирайки държането и стейкинга на токени.

Последно, но не по важност, се отбелязва и обещанието на Dogeverse за високи стейкинг награди и за използването на значителен процент от токените за стимулиране на участие в екосистемата. Така Dogeverse се стреми да съчетае ентусиазма около меме културата с реални финансови стимули за своите поддръжници, обещавайки едновременно забавление и потенциал за печалба.

Как се отрази Doge Day на Dogeverse?

По време на Doge Day, който се проведе на 20 април, Dogeverse преживя значителен прилив на инвестиции, като събраните средства се увеличиха от $7.3 милиона към 19-ти април до впечатляващите $9.7 милиона само за три дни. Това изведнъж съживи възможностите за ранно завършване на предпродажбата на проекта, като предизвика силно интерес в крипто общността и по-специално сред японските инвеститори.

Ръстът на интереса и инвестициите може да се припише на съчетаването на популярната Doge меме култура с иновативната мултиверижна инфраструктура на Dogeverse. Тази уникална комбинация предостави на проекта значително предимство, като му позволи да се открои сред останалите меме криптовалути, които се борят за вниманието на инвеститорите.

Превръщането на Dogeverse в медийна звезда в Япония по-специално подчертава глобалния имидж на Dogeverse и подсказва за потенциален успех в азиатския регион. Крипто общността с нетърпение очаква да види как проектът ще продължи да се развива след този първоначален успех и дали ще продължи да поддържа инерцията след края на своята предпродажба.

Как да купя Dogeverse?

Ако ви харесва концепцията на проекта, то можете да си купите токени. За да закупите Dogeverse, можете да следвате тези стъпки:

  1. Изберете и създайте дигитален портфейл, който поддържа криптовалути и е съвместим с веригите, на които Dogeverse е достъпен. Препоръчително е да използвате утвърдени портфейли като MetaMask, Trust Wallet, или други, които поддържат мрежата на Ethereum, тъй като Dogeverse е ERC-20 токен.
  2. Закупете Ethereum (ETH), който ще ви трябва за покупка на Dogeverse токени. Това може да стане чрез всяка голяма крипто борса като Coinbase, Binance, Kraken и др.
  3. След като закупите ETH,  го прехвърлете във вашия портфейл. Това става чрез копиране на адреса на портфейла от приложението и въвеждането му като получател на транзакцията в борсата, от която сте закупили ETH.
  4. Отворете официалния уебсайт на Dogeverse и свържете вашия портфейл. След това изберете сумата на ETH, която желаете да обмените за Dogeverse токени, и потвърдете транзакцията според инструкциите на сайта.

Ако обаче таксите за транзакция са големи, то можете да купите $DOGEVERSE с Polygon, Avalanche и Base. Съветваме ви да ги използвате, защото наистина предлагат много по-ниски такси, което ще ви даде шанс да закупите повече токени за същите пари.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.