НАЧАЛО Прессъобщения

ETFSwap (ETFS) продаде над 25 милиона токена в първия етап на своята предпродажба, очаква се 100% скок във втория етап

01.05.2024 21:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) продаде над 25 милиона токена в първия етап на своята предпродажба, очаква се 100% скок във втория етап

Вълнението около ETFSwap (ETFS) е реално, тъй като платформата за децентрализирани финанси (DeFi) успешно продаде над 25 милиона токена по време на етап 1 от предварителната си продажба.

Понастоящем крипто инвеститорите очакват с нетърпение потенциален скок от 100% в стойността на токените в предстоящия етап 2 на предварителната продажба.

С цените по време на предварителната продажба, които често са значително по-ниски от цените, на които монетите ще бъдат листнати на крипто борсите, инвеститорите се оказват в отлична позиция да направят инвестиции на ранен етап и да станат свидетели на евентуален растеж на платформата, като потенциално получат значителна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) използва нарастващата популярност на пазара на ETF, като борсово търгуваните фондове (ETF) в различни блокчейн вериги. Тя черпи от здравеопазването, транспорта и дори криптовалутите, като токенизира изключително успешните Spot Bitcoin ETF за търговия в блокчейн. Нейната основна цел е да създаде революционна платформа за търговия с криптовалути, която дава възможност за активно участие, като въвежда опции както от традиционните, така и от децентрализираните финанси – нещо, което привлича вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

ETFS токенът захранва цялата екосистема, като предоставя на потребителите достъп до платформата, както и ги оправомощава да ползват специални функции. Случаят на използването му в DeFi гарантира бъдещето му като основен играч, което го прави една от най-добрите възможности в етап на предварителна продажба.

Освен това дефлационният модел на ETFSwap спомага за поддържане на цената му в рамките на екосистемата и повишава конкурентоспособността му. Това усещане за дефицит е за привличане на дългосрочни инвеститори и отличава ETFS от другите токени на пазара.

За да се гарантира максимална безопасност, ETFSwap вече е преминал през задълбочен одит, извършен от CyberScope, известна одиторска компания в областта на киберсигурността и блокчейн. Резултатите от одита потвърждават, че не са открити никакви критични уязвимости или пропуски в сигурността на смарт договорите или основната инфраструктура на ETFSwap.

Институционални инвеститори вложиха $750,000 в ETFSwap при частна продажба

ETFSwap (ETFS) бързо спечели благоразположението на инвеститорите, като използва криптовалутата като средство за обмен, ефективно слагайки край на географските и социално-икономическите бариери, които исторически затрудняваха достъпа до огромния ETF пазар на стойност $9.6 трилиона през годините.

От друга страна, ETF-ите с ливъридж са финансов инструмент, който използва финансови деривати и ливъридж, за да засили възвръщаемостта на базовия индекс или актив. Тези ETF-и са създадени специално за краткосрочна търговия, като целта им е да осигурят умножени печалби, които надхвърлят ежедневното представяне на базовия индекс или актив. Това е един от начините за потенциално усилване на инвестиционното ви пътуване и извличане на максимална полза от пазарните колебания.

Потенциалът на платформата се оказа неустоим за инвеститорите, което е видно от значимото постижение, при което платформата набра над $750,000 в частен кръг на продажба от институционални и ангели инвеститори само за три дни. Този старт ясно показва непоколебимото доверие на инвеститорите във визията и предложението за стойност на ETFSwap.

ETFS предлага на инвеститорите ексклузивни възможности за предварителна продажба

Първият кръг на предварителната продажба на ETFS вече е в ход и се наблюдава огромно търсене от страна на крипто инвеститорите. В момента токенът се продава на ниската цена от $0.00854, като до момента вече са продадени над 33 милиона токена. Очаква се този етап да се разпродаде бързо, тъй като токените за продажба са много ограничени.

Очаква се етап 2 да претърпи 100% скок до по-висока цена от $0.01831 поради успешния етап 1, което показва пазарен апетит за токените на ETFSwap.

В резултат на това се наблюдава засилено търсене, тъй като инвеститорите, които са пропуснали по-ранните етапи, бързат да си осигурят токени.

Способността на ETFSwap да премахва бариерите, ранният успех на платформата в частното набиране на средства и положителният отговор на крипто общността я превръщат в една от най-добре представящите се за 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете ETFSwap Presale

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.