НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Cardano добавят Algotech (ALGT) към портфейлите си, тъй като се очаква бичо движение, а цената на ADA се консолидира, за да се изстреля нагоре

01.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Cardano добавят Algotech (ALGT) към портфейлите си, тъй като се очаква бичо движение, а цената на ADA се консолидира, за да се изстреля нагоре

Екосистемата на Cardano кипи от активност. Въпреки че родния токен на мрежата, ADA, отбеляза 13% загуба на седмичната графика, в момента той преминава през период на консолидация. Това обаче не възпира инвеститорите.

Съобразителните ентусиасти на Cardano стратегически добавят още един токен в портфейлите си – Algotech (ALGT). Този ход сигнализира за бичи настроения за ALGT, като инвеститорите очакват значителен растеж за този новаторски проект. Нека се потопим по-дълбоко в това в тази статия!

Cardano: Фондация за иновации

Cardano се е утвърдила като водеща блокчейн платформа с лазерен фокус върху решаването на реални проблеми. За разлика от някои блокчейн системи, които се борят с мащабируемостта и сигурността, Cardano дава приоритет и на двете. Нейният уникален Proof-of-Stake консенсусен механизъм, Ouroboros, осигурява ефективна обработка на транзакциите, без да се прави компромис със сигурността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това Cardano може да се похвали с многопластова архитектура, която позволява функционалности за смарт договори, проправяйки пътя за процъфтяваща екосистема от децентрализирани приложения (dApp). Тези силни основи вдъхват доверие на инвеститорите в дългосрочния потенциал на Cardano.

Консолидация на цената на ADA: Бичи сигнал

Cardano (ADA) си поема дъх. След силен подем цената навлезе във фаза на консолидация, като се колебае около $0.44. Макар че това може да изглежда като отстъпление, при спадове от 13% през последната седмица и 30% през последния месец, това може да е знак за предстоящи неща. Мислете за нея като за навита пружина, която събира енергия за потенциален бичи пробив.

Ако общите пазарни настроения се подобрят, ADA може да се освободи от този модел на консолидация. Дръжте под око този седмичен връх от $0.49 – скок над това ниво, последван от изкачване до $0.50, може да сигнализира за положителна промяна.

В крайна сметка? В момента ADA може да е в застой, но не пропускайте потенциала за пробив. Следете пазарните нагласи и предстоящите събития – те ще бъдат от ключово значение за очертаване на бъдещия курс на ADA.

AI среща DeFi: Algotech (ALGT) – интересния инвестиционен избор

Algotech (ALGT) е нов играч в пространството за търговия с криптовалути. Тази децентрализирана платформа използва изкуствен интелект (AI), за да захранва усъвършенствана алгоритмична търговия, като цели да опрости и потенциално да увеличи доходността на инвеститорите на дребно.

Algotech може да се похвали с впечатляваща технологична инфраструктура, предназначена да елиминира ръчната търговия чрез алгоритмични инструменти, да подобри пазарния анализ с анализ на данни, задвижван от AI, да увеличи пазарната ликвидност, като допринесе за по-плавна търговска среда, и да предложи ливъридж.

Важно е да се помни, че ливъриджът може да засили както печалбите, така и загубите, така че отговорното му използване е от решаващо значение.

Текущата публична предварителна продажба на Algotech привлече интереса на инвеститорите, които набраха огромна сума от над $4 милиона. След успешна частна продажба, многоетапната публична предварителна продажба започна на цена от $0.04 за токен. Понастоящем, на етап 3, цената достигна $0.08, което отразява 100% увеличение. Инвеститорите очакват 87.5% печалба при достигане на прогнозната цена от $0.15 при приключване на предварителната продажба.

Заключение

Стратегическият ход на инвеститорите в Cardano да добавят ALGT към портфейлите си подчертава бичите им нагласи по отношение на тези проекти. Със силните основи на Cardano и иновативните решения на Algotech двата проекта са готови за значителен растеж. Тъй като блокчейн индустрията продължава да се развива, Cardano и Algotech са в добра позиция да се превърнат в лидери в съответните области.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.