НАЧАЛО Прессъобщения

Проучване на границите: Колко далеч могат да се издигнат Ethereum, Shiba Inu и Furrever Token през 2024 г.01.05.2024 16:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проучване на границите: Колко далеч могат да се издигнат Ethereum, Shiba Inu и Furrever Token през 2024 г.В бурния свят на търговията с криптовалути тече сеизмична промяна, тъй като инвеститорите се преориентират от утвърдените гиганти към нововъзникващите претенденти.

В момента Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB) преживяват спад в цените, което предизвиква значителна миграция на инвеститори, търсещи убежище в обещаващия чар на Furrever Token (FURR). Тъй като FURR може да се похвали с обещание за 15Х възвръщаемост на инвестициите (ROI), разочарованите от последните спадове инвеститори се насочват към този иновативен новак, привлечени от потенциала му за значителни печалби в условията на пазарна турбуленция.

Ethereum (ETH) се сблъсква с регулаторни пречки на фона на спада на пазара

Понастоящем Ethereum (ETH) се търгува на цена от приблизително $2,920, което отразява спад от 3% от вчера насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Криптовалутата се сблъска със забележителен спад от 4% в понеделник след съобщения от Reuters относно нежеланието на Комисията за ценни книжа и борси (SEC) да одобри борсово търгуваните фондове (ETF) за ETH. С многобройните срещи, описани като “обезкуражаващи” и “едностранчиви”, забавянето на решенията на SEC относно предложените ETH ETF от Franklin Templeton и Grayscale допълнително засилва регулаторната несигурност. Съдебните дела, в които се посочва, че SEC класифицира Ethereum като ценна книга, увеличават сложността, въпреки неяснотата на юрисдикцията. Шансовете за стартиране на ETF на ETH изглеждат малки, като експертите от сектора посочват липсата на конструктивен диалог от страна на SEC.

Основателят на Tron Джъстин Сън очаква отказ на такъв ETF, като подчертава необходимостта от продължаващо обучение на регулаторите. В резултат на тези събития стойността на ETH се срина с 4%, а в момента е с 11% по-ниска в сравнение с преди 7 дни. Цената на алткойна все остава обект на регулаторна несигурност на фона на по-широкия пазарен спад, което може да го насочи и в двете посоки.

Shiba Inu (SHIB) разширява функционалността си на фона на ценовите колебания

В момента Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от приблизително $0.00002141, отбелязвайки спад от 5% спрямо вчера. Lucie, маркетингов ръководител на Shiba Inu, обяви разширяването на ShibaSwap, DeFi платформата, която е централна за екосистемата на SHIB, за да работи както в мрежите на Shibarium, така и в Ethereum.

Подчертавайки, че Bone е токена за такса за газ за Shibarium, платформата предлага стейкинг, ликвидни пулове и yield farming, за да подобри функционалността на SHIB екосистемата.

Създателят на общността SHIB BPP подчерта основните икономически принципи, влияещи върху динамиката на цените на SHIB, включително динамиката на търсенето и предлагането и изгарянето на токени. Въпреки спада на цената, обемът на търговията нарасна със 13% до $740 милиона през последните 24 часа, което показва нарастващ оптимизъм и устойчивост на инвеститорите в общността.

Данните от прегледа на Shibarium разкриха 144% скок на активните сметки, достигайки 3,839, като новите транзакции се увеличиха със 198%. Данните на IntoTheBlock показват още 13.6% ръст на дневните активни адреси, като 57% от притежателите на SHIB в момента са на печалба, а 39% изпитват загуби. Въпреки пазарните колебания, Shiba Inu продължава да се справя с предизвикателствата, разширявайки своята функционалност и насърчавайки ангажираността на общността в условията на променящите се пазарни условия.

Furrever Token (FURR): Новото убежище за инвеститорите в SHIB и ETH в условията на пазарни сътресения

Инвеститорите както от общността на Shiba Inu (SHIB), така и от общността на Ethereum (ETH) пренасочват вниманието си към Furrever Token (FURR), привлечени от неговите уникални характеристики, ангажираност на общността и обещанията за впечатляваща възвръщаемост на инвестициите (ROI). Докато SHIB и ETH са изправени пред предизвикателства и несигурност, FURR се откроява като обещаваща алтернатива със своя иновативен подход и нарастваща популярност.

Неотдавнашният успех на FURR говори красноречиво, като само за два месеца тя набра над 1 млн. долара, демонстрирайки забележително ниво на инвеститорско доверие. С етапа на предварителна продажба, който вече е в ход, и потенциала за 15Х възвръщаемост на инвестициите, инвеститорите са привлечени от перспективата за значителни печалби на фона на пазарните сътресения. Нещо повече, ангажиментът на FURR към сигурността и спазването на правилата, видно от одита на смарт договорът от Securi Lab и решението на екипа да блокира токените си за една година, вдъхва доверие и увереност на инвеститорите, като се справя с опасенията, преобладаващи в крипто пространството.

Освен чрез финансовия си потенциал, FURR се отличава чрез възхитителната си интеграция на стикери и визуализации на тема сладки котки, предлагайки на потребителите уникално и приятно изживяване в крипто екосистемата. Този чар, съчетан с удобния за потребителя интерфейс на платформата и ангажиращите предизвикателства, насърчава чувството за общност и споделена радост, привличайки инвеститори, търсещи нещо повече от финансови печалби.

Активният екип от администратори и модератори в Telegram, заедно с органичния растеж от близо 4,000 членове, допълнително затвърждават позицията на FURR като проект, ръководен от общността с легитимна ангажираност. Със своя официален уебсайт на адрес furrevertoken.com и специален имейл адрес за поддръжка на адрес [email protected], FURR предоставя на инвеститорите надеждна и достъпна платформа за участие в етапите на предварителна продажба и след това, затвърждавайки статута си на обещаващ претендент сред променящия се крипто пейзаж.

Понастоящем на цена от $0.000648, FURR продължава да набира скорост, тъй като инвеститорите разпознават нейния потенциал в постоянно развиващия се крипто пазар.

Открийте една от по-ексклузивните възможности в етап на предварителна продажба на 2024 г. сега:Официален уебсайт на Furrever Token
Посетете предварителната продажба на Furrever Token
Присъединете се към официалната Telegram група
Следвайте официалния X акаунт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.