НАЧАЛО Алткойни

Крипто проект раздава 1 милиард безплатни токени – ето кой може да ги получи

19.12.2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проект раздава 1 милиард безплатни токени – ето кой може да ги получи

Децентрализираната борса (DEX) Jupiter (JUP), изградена върху мрежата Solana (SOL), е готова да разпредели един милиард от своите токени в предстоящо airdrop събитие, както обяви нейният създател.

Разработчик и основател на Jupiter, познат като “Meow“, сподели, че от общо предвиденото предлагане на 10 милиарда JUP токена, ще се извърши равно разпределение: половината ще бъде предназначена за общността, а другата половина – за екипа на Jupiter. По-конкретно, 40% от тези токени са предназначени за четири кръга на airdrop на общността, като първият се очаква да стартира през януари.

Подчертавайки етоса на проекта, Meow изтъкна балансираната стратегия за разпределение, целяща симбиотична връзка между посветен екип, движещ развитието, набиращ най-добрите таланти и изпълняващ стратегии, и ангажирана общност, допринасяща за валидирането, баланса и адаптивната посока.

Планът за разпределение е 50% управляван от екипа и 50% разпределен за общността – баланс, който отразява визията на проекта. Meow също така илюстрира мисията на Jupiter като цялостно екосистемно начинание, насочено към укрепване на Solana и по-широката крипто общност.

Изразявайки увереност в способността на Solana да привлече следващата вълна от потребители, Jupiter има за цел да създаде завладяващо преживяване за потребителите, приемащи JUP, което потенциално да ги накара да проучат други предложения в рамките на мрежата Solana. Крайната цел е да се предоставят решения за търговия, които да се конкурират с централизираните борси, като по този начин се намали стимулът за потребителите да се върнат към традиционните платформи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.