НАЧАЛО Други

Крипто платформа предлага залози за бъдещето на Сам Банкман-Фрийд

септември 14, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто платформа предлага залози за бъдещето на Сам Банкман-Фрийд

Крипто борсата BitMEX наскоро въведе набор от опции за залагане на прогнози за своите потребители. Тези предложения позволяват на търговците да спекулират с различни събития, свързани с крипто сектора.

Тези договори се отнасят до прогнози относно възстановяването на вземанията на клиентите на FTX, потенциалното одобрение на спот Биткойн от SEC и правния резултат от делото на основателя на FTX Сам Банкман-Фрийд.

Продуктите за прогнози от BitMEX се пускат на пазара на фона на продължаващата правна ситуация на Сам Банкман-Фрийд. Потребителите вече могат да правят залози за три събития, свързани с крипто, и техните потенциални резултати. Първоначалният договор се върти около възможното възстановяване на криптовалутни активи от исковете на клиентите на FTX, като датата на сключване е определена за 25 декември 2026 г.

Вторият договор включва залози върху решението на SEC да одобри Биткойн ETF до 17 октомври 2023 г., което е ключово събитие в крипто индустрията. Забележително е, че големи играчи като BlackRock и Fidelity активно се стремят към това одобрение, но SEC отложи решенията си до средата на октомври.

Третият договор спекулира с това дали Сам Банкман-Фрийд, бившият главен изпълнителен директор на FTX, ще бъде изправен пред затвора преди декември 2026 г. Възможно е да се стигне до предсрочно уреждане, ако събитията се случат преди датата на изтичане на договора.

Продължаващите правни заплетени ситуации на Сам Банкман-Фрийд доведоха до отказ на молбата му за временно освобождаване. Едновременно с това се обръща внимание на проучването на финансовите дела на вече несъществуващата борса FTX, като докладите разкриват значителни разходи за одобрения, включително изплащане на $1.98 милиона на Coachella.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Две дългосрочни инвестиции от портфолиото на Майкъл Бъри

Майкъл Бъри, известният американски инвеститор, получи широко признание за забележителната си прозорливост при предсказването на кризата с високорисковите кредити през 2008 г.

септември 26, 2023 14:00 3 мин. четене

Русия смекчава забраната на износ на петрол – цените се стабилизират

Цените на петрола претърпяха минимални промени по време на волатилна търговска сесия в понеделник. Това се дължеше на облекчаването на ограниченията върху горивата от страна на Русия и на опасенията на инвеститорите относно въздействието на повишените лихвени проценти върху търсенето.

септември 26, 2023 12:00 3 мин. четене

Amazon инвестира $4 милиарда в AI стартъп

Amazon.com Inc. възнамерява да инвестира до $4 милиарда в Anthropic, с което показва амбицията си да играе важна роля в областта на генеративния изкуствен интелект.

септември 26, 2023 11:00 2 мин. четене

Предстоящият ръст на глобална ликвидност ще даде сериозен тласък на криптовалутите – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал предположи, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност е в състояние да предизвика вълна от активност в сферата на криптовалутите.

септември 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.