Home

Крипто пазарът ще бъде облагодетелстван от потенциалната победа на Тръмп според анализатори

27.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарът ще бъде облагодетелстван от потенциалната победа на Тръмп според анализатори

Анализаторите на Bernstein прогнозират, че ако Доналд Тръмп излезе победител в президентските избори на САЩ по-късно тази година, пазарът на криптовалути може да отбележи значителен подем.

В своя доклад анализаторите предполагат, че администрацията на Тръмп може да създаде по-благоприятна регулаторна среда за крипто, което може да привлече повече институционални инвестиции в сектора.

Те посочват, че Републиканската партия разглежда криптовалутите не само като ключов демографски фактор за избирателите, но и като значителен източник на финансиране.

Анализаторите предполагат, че ако перспективите на Републиканската партия се подобрят, криптовалутите биха могли да се превърнат във фокусна точка за инвеститорите, които очакват подкрепящи регулации, като по този начин ще се повиши възприеманата стойност и случаите на използване на блокчейн технологията.

Тръмп явно подкрепя крипто индустрията, разграничавайки позицията си от тази на президента Джо Байдън. Това бележи промяна от по-ранното му мнение, при което той определяше дигиталните валути като изключително рискови.

Въпреки промяната във възгледите на бившия президент на САЩ, някои експерти остават предпазливи. В неотдавнашен доклад на инвестиционната банка TD Cowen се препоръчва обещанията на политиците по отношение на криптовалутите да се приемат със скептицизъм.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.