Home

Крипто пазарите са още “в зародиш” според президент на инвестиционен гигант

13.06.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарите са още “в зародиш” според президент на инвестиционен гигант

Офелия Снайдер, съосновател и президент на 21Shares, твърди, че крипто пазарите са все още много млади, въпреки че имат голяма обща пазарна стойност.

Тя заяви, че според нея все още крипто пазарите са в зародиш, когато става въпрос за развитието на сектора и много хора подценяват този факт, припомняйки за огромните активи, които постъпват в американските ETF продукти.

Снайдер добави, че повечето институции все още не са в тази област, което сигнализира, че “пазарът има да извърви още доста път“.

Според нея Етериум ETF-ите вероятно ще бъдат напълно одобрени, но ще бъдат по-малко успешни в сравнение с тези за Биткойн:

Мисля ли, че ETH ще бъде по-малко успешен? Да. Но също така бих казала, че всеки ETF за акции, който ще стартира през следващите 18-24 месеца, също ще бъде по-малко успешен…

Етериум е малко по-сложен. Мисля, че едно от другите неща, които са различни при Етериум, е, че има много по-малко обучение на инвеститорите. Хората отдавна говорят за Биткойн и отдавна правят обучение с инвеститорите.

Етериум е едновременно по-сложен за обяснение, по-сложен за разбиране и също така просто през последните 5-10 години са положени по-малко усилия за това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Членките вече разглеждат предложението на Иран за обща платежна система

Страните членки на БРИКС разглеждат предложението на Иран за интегриране на националните им платежни системи, както потвърди руският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко в интервю за TASS.

24.07.2024 17:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Base стартира платформа за крипто дарения във връзка с изборите в САЩ

Решението от втори слой на Етериум, Base, подкрепя нова платформа за крипто дарения, наречена Support Crypto, която има за цел да промени начина на набиране на средства за американските политици преди президентските избори.

24.07.2024 13:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.