НАЧАЛО Биткойн

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

октомври 2, 2022 17:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

Какво може да тласне пазарите нагоре?

Водещият на InvestAnswers заедно с анализаторите Бенджамин Коуен и Майк от Digital Asset News коментира какво се случва с водещия крипто актив във видео клип. Те твърдят, че в момента редица фундаментални катализатори са подредени в полза на Биткойн (BTC) и крипто пазарите.

Инфлацията намалява. Не знаем колко бързо, но смятаме, че с наличното унищожаване на търсенето е доста бързо. През следващите два-три месеца ще получим добри отчети на CPI (индекса на потребителските цени).

Пазарите определено достигат дъното. [За S&P 500], 3,500 пункта база за дъно, ръст до 4,800 пункта в рамките на шест до 12 месеца е моето мнение. А има много пари [които чакат]. $3 трилиона, които чакат да бъдат разпределени…

Ако войната [между Русия и Украйна] спре, това би било начало на играта… 

[…] Китай демонстрира много ясно, че ще насочи останалата част от трилиона си в държавни ценни книжа възможно най-бързо, което ще окаже натиск върху DXY (индекса на щатския долар) и, надяваме се, ще помогне на някои от валутите на другите развиващи се пазари.

Q4 исторически е период на подем

Според анализатора в исторически план четвъртото тримесечие като цяло е било оптимистично за пазарите, и вижда голям шанс това да се повтори и тази година.

Знаем, че четвъртото тримесечие е добро. Знаем, че октомври често е наричан “Uptober” и “Moonvember” и всички тези различни имена са там. 

Очаквам добри неща, особено сега, когато хората виждат как националните им валути се смаляват, те търсят хедж. Нужно е само малко, разполагането на 1% или 2% от активите, за да има огромно въздействие върху Биткойн, така че виждам добро четвърто тримесечие оттук нататък.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


Съвсем наскоро известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна. Подвизаващият се в Twitter като “Capo” каза, че след като краткият скок на криптовалутите приключи, може да настъпи голяма капитулация.

Когато този отскок приключи, уверете се, че защитавате капитала си, защото сривът може да бъде епичен. Голямата меча формация „чук“ е в очакване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.