НАЧАЛО Алткойни

Крипто китове осъществиха трансфери на стойност около $1.4 милиарда

март 9, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китове осъществиха трансфери на стойност около $1.4 милиарда

Whale Alert, платформа за проследяване на блокчейн транзакции, съобщи за големи прехвърляния на дигитални активи на стойност над $1 милиард от големи инвеститори. Преводите включват Биткойн, Етериум, XRP и Polygon (MATIC).

Най-големият трансфер е в Биткойн като 46,900 BTC на стойност приблизително $1.035 милиарда бяха прехвърлени в единадесет отделни транзакции. Най-големите от тях са били извършени от един анонимен портфейл към друг.

При Етериум също бяха реализирани движение като китовете прехвърлиха 120,304 ETH на стойност над $188.5 милиона в две транзакции. Единият от тези трансфери беше извършен към Coinbase, а другият – към неизвестен портфейл.

XRP токени бяха прехвърлени в две транзакции на стойност приблизително $26.9 милиона. При единия от XRP трансферите токените бяха прехвърлени от крипто борсата Bitso към неизвестен портфейл, докато при другия – от неизвестен портфейл към Bitstamp.

При друга транзакция на стойност около $58 милиона анонимен портфейл изпрати 150,000,000 XRP на друг. Също така на 8 март неизвестен портфейл изпрати над 58 милиона XRP към Bitstamp.

При Polygon (MATIC) също се наблюдава активност, тъй като вчера беше извършен трансфер с токена на стойност $6.8 милиона към Coinbase. Извършен е и друг трансфер на MATIC на стойност малко над $5 милиона към FalconX и този, и предишния са извършени от неизвестни портфейли. Също така днес, 9 март, Polygon китовете прехвърлиха MATIC на стойност над $90.5 милиона.

Общата сума за всички тези транзакции е а около $1.4 милиарда. За да видите всички тях, можете да посетите профила на Whale Alert в Twitter.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо Биткойн отново падна под $22,000?


Големи китови трансфери може да показват значителна активност на пазара на дигиталните активи, което потенциално може да повлияе на цените и пазарните тенденции.

Използването на неизвестни портфейли може да подсказва и за опити за запазване на неприкосновеността на личния живот и анонимността. Въпреки това причините, които стоят зад тези трансфери, остават неизвестни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене