НАЧАЛО Алткойни

Крипто кит купи Dogecoin за над $30 милиона от Robinhood – какво следва за цената на DOGE?

30.04.2024 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит купи Dogecoin за над $30 милиона от Robinhood – какво следва за цената на DOGE?

Цената на Dogecoin отбеляза сериозна динамика днес, задвижвана от сделки с китове в сектора на меме криптовалутите.

Скорошни данни разкриват, че Dogecoin кит е придобил сериозно количество DOGE от крипто борсите, което предизвика дискусии и спекулации на пазара.

Две транзакции, отчетени от платформата за проследяване на крипто движения Whale Alert, привлякоха вниманието на пазарните участници. При първата транзакция неидентифициран кит натрупа 150 милиона DOGE, оценени на над $21.28 милиона, от Robinhood. Едновременно с това в друга транзакция същият кит придоби 76.31 милиона DOGE, на стойност приблизително $10.76 милиона, от същата крипто борса. Тези транзакции показват нарастващ интерес към водещата меме криптовалута сред инвеститорите.

Секторът на меме монетите, включително Dogecoin, напоследък е свидетел на сериозна тяга, за което свидетелстват резките повишения на цените им. Интересът се простира отвъд утвърдените меме токени като Dogecoin и Shiba Inu до по-нови играчи като MEW, BOME и WIF.

Последните транзакции от страна на китовете подхраниха спекулациите за потенциалното им въздействие върху цените на Dogecoin. Докато някои инвеститори очакват възстановяване на цените и обмислят възприемането на стратегия “купувай при спад” на фона на неотдавнашните пазарни спадове, други смятат, че подобни сделки обикновено повишават цените на криптовалутите и засилват доверието на инвеститорите в DOGE.

Въпреки значителните транзакции, към момента на писане цената на Dogecoin бележи спад от над 2%, като се търгува за $0.1343, а обемът на търговията се увеличи с 30.05% до $1.12 милиарда през последните 24 часа. През последните седем дни DOGE се понижи с повече от 15%, а на месечна база – с приблизително 34%.

Волатилността на цената на Dogecoin е очевидна, като през последните 24 часа тя се колебаеше между най-високата стойност от $0.1459 и най-ниската стойност от $0.1340, отразявайки непредсказуемия характер на сектора на меме монетите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.