НАЧАЛО Други

Крипто гигантите се възползват от възможността на фона на съдебното дело срещу Binance

юни 6, 2023 17:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто гигантите се възползват от възможността на фона на съдебното дело срещу Binance

Неотдавна се появиха важни новини, свързани със съдебния иск на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Binance за предполагаеми нарушения на законите за ценните книжа.

Това развитие имаше значително въздействие върху блокчейн и крипто индустрията. Въпреки това, на фона на хаоса, някои видни играчи се възползваха от ситуацията, като направиха стратегически инвестиции.

Според данни за веригата, споделени от Lookonchain, Cumberland, специализирана компания за крипто търговия и маркет мейкинг, изтегли $67.9 милиона от Circle и депозира $67.1 милиона в Coinbase. Този ход показа, че Cumberland може би се готви да навлезе на пазара.

FalconX, институционална платформа за крипто търговия, изтегли $37 милиона от Circle и депозира $29.5 милиона в Binance.

Освен това FBG Capital, инвестиционна компания в областта на блокчейн, депозира $44 милиона в Binance след първоначалните съобщения за съдебния иск на SEC.

Освен това търговец с успешен репутация, идентифициран от Lookonchain, депозира $15.9 милиона в Binance и по-късно изтегли 8,800 ETH токена. Това доведе до средна цена на покупка от приблизително $1,808.

И накрая, известен крипто кит, също идентифициран от Lookonchain, изтегли 703,871 USDC и над 2.5 милиона USDT от децентрализираната финансова платформа Aave. Впоследствие китът закупи Етериум на стойност около $3.35 милиона на средна цена от $1,810.

Въпреки новините около Binance и SEC, общата волатилност на крипто пазара остана ниска. Въпреки че цените на криптовалутите претърпяха спад, участниците на пазара смятат, че волатилността ще продължи да бъде ограничена, както показва компресираната имплицитна волатилност на опциите.

Като се имат предвид историческите тенденции лятото да е относително равномерно и без волатилност, това убеждение изглежда е широко разпространено. “Трейдърите вече са позиционирани“, заяви Лаура Видиела от LedgerPrime в неотдавнашно интервю за The Block във вторник.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.