НАЧАЛО Биткойн

Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите

май 5, 2023 13:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите

Двама известни анализатори споделят бичи прогнози за цената на Биткойн (BTC) в тези времена на икономическа несигурност.

Алекс Крюгер, икономист и крипто търговец, имащ 153,500 последователи в Twitter прогнозира, че Биткойн ще достигне нов връх за 2023 г. през май. Крюгер също така отбелязва, че Биткойн се представя добре на фона на колебаещите се регионални банки в САЩ.

Междувременно крипто стратег, познат като “Kaleo”, имащ 583,800 последователи в Twitter, също е оптимист за Биткойн.

Kaleo прогнозира, че BTC ще премине границата от $40,000 в близко бъдеще, въз основа на представянето на BTC спрямо индекса S&P 500 (SPX) и пробив от диагонална съпротива.

Kaleo предполага, че ако BTC премине ключовото ниво от $30,000, вероятно ще се покачи до горната диагонална тренд линия на HTF, което ще го постави в диапазона $33,000 – $34,000. Той също така отбеляза, че стойността на BTC спрямо SPX ще се повиши до ниво, достигано за последен път преди една година.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на ниво от около $29,100, без значими движения през последните 24 часа с обем на търговия от $16.35 милиарда.

Оптимизмът, свързан с бъдещото представяне на Биткойн, се основава на различни фактори, включително устойчивостта му срещу фалити на регионални банки и статута му на безопасен актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Нов връх за Биткойн през май 2023 г. – прогнозират крипто експертите”
  1. Stanimir Todorov,

    Много ми е интересно как така познавате че ще качва след като слиза надолу ама на мене ми се струва че и вие си измислят и някакви простотии пазара върви надолу вие приказвате че ще има покачване какво покачване бе бате някакво покачване да има той пазара върви постоянно надолу къде ги виждате тия покачване не знам и вие почнахте да си фантазирате като биткойна мисля че си че качват и в същия момент нищо не качват и вие да си фантазирате добре че не ги чета статиите фалшиви дето и аз знаете я не знаете и вие от нищо не разбирате

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.