НАЧАЛО Алткойни

Крипто експерт залага на изненадващ алткойн за този пазарен цикъл

14.02.2024 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерт залага на изненадващ алткойн за този пазарен цикъл

Известен крипто анализатор сподели своята положителна дългосрочна перспектива за по-малко известен гейминг алткойн.

Познат като “Altcoin Sherpa“, търговецът вярва, че гейминг блокчейнът с отворен код Beam (BEAM) има стабилен потенциал да надмине другите алткойни в сектора на гейминг криптовалутите.

Според анализатора, BEAM е готов да отбележи значително възходящо движение по време на настоящия бичи пазарен цикъл.

Altcoin Sherpa предупреди да не се купува BEAM на сегашното ценово ниво, като призова потенциалните инвеститори да проявят търпение и да изчакат по-подходяща точка за влизане.

Въпреки това анализаторът сподели бичи настроения за BEAM в дългосрочен план, предвиждайки значителен растеж занапред.

Освен това експертът определи BEAM, заедно с блокчейн оракула Chainlink (LINK) и крос-верижния проект за децентрализирани финанси (DeFi) SuperVerse (SUPER), като алткойни, които преживяха продължителни фази на натрупване, преди да излязат на печалба. Altcoin Sherpa отбеляза и повтарящ се модел сред тези монети: значителни възходящи движения, последвани от периоди на консолидация преди последващи покачвания.

Altcoin Sherpa подчерта потенциала за печеливши суинг сделки с тези монети, обяснявайки го с няколко фактора, като например солидните им основи, приличната ликвидност и относително високата пазарна капитализация. Освен това тези монети са демонстрирали стабилно и устойчиво представяне в миналото.

Анализаторът предоставя доказателства в подкрепа на това с графика, изобразяваща пробива на LINK от две фази на натрупване, което подсилва идеята за потенциала на тези монети за значителни ценови движения в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.