НАЧАЛО Други

Крипто борсата OKX разширява бизнеса си в Австралия

14.05.2024 14:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата OKX разширява бизнеса си в Австралия

OKX направи важно съобщение, с което обяви официалния старт на своята платформа за крипто търговия със спот и деривати в Австралия.

Според изявлението на OKX услугите за спот търговия ще бъдат достъпни за всички австралийски потребители, докато търговията с деривати ще бъде ексклузивна за верифицирани клиенти на едро. Освен това потребителите в Австралия могат да улеснят депозитите и тегленията в австралийски долари чрез повечето местни банки, предоставяйки достъп до широк набор от 85 крипто токена или 170 крипто спот двойки.

Президентът на OKX, Хонг Фанг изрази увереност в уникалните предложения на платформата за австралийския пазар. Фанг подчерта липсата на глобален продукт или платформа, оперираща на местно ниво в Австралия, която да предоставя дериватни продукти на едро, заедно със стабилен портфейл за самостоятелно попечителство. Той подчерта ангажимента на OKX за отговорни иновации на пазарите, особено в областта на търговията и самостоятелно попечителство, като ценен принос за австралийския пазар.

Освен това Фанг похвали австралийските регулатори за създаването на сложна и прозрачна регулаторна рамка, като изрази оптимизъм относно Австралия като благоприятен пазар за продължаване на инвестициите.

Стартирането на дейността следва създаването на офис на OKX в Сидни година по-рано, с цел да се събере компетентен екип в областта на управлението, правото, съответствието и други специализирани области. Джейми Кенеди, генерален мениджър на OKX Австралия, изрази гордост от създаването на силен местен екип, готов да допринесе значително за крипто индустрията в Австралия през следващите години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.