Home

Крипто борсата Bittrex подава молба за обявяване в несъстоятелност

09.05.2023 16:03 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Bittrex подава молба за обявяване в несъстоятелност

Bittrex Inc., компания, която преди това беше обвинена от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) за управление на нерегистрирана борса, подаде молба за защита от фалит по глава 11 в Делауеър.

В заявлението се посочва, че компанията има активи и пасиви на стойност между $500 милиона и $1 милиард, с над 100,000 кредитори.

Bittrex Malta Ltd. и Bittrex Malta Holdings Ltd. също са поискали защита от фалит в съда по несъстоятелност на САЩ за окръг Делауеър.

Тази молба за обявяване в несъстоятелност следва неотдавнашното съдебно дело на Комисията по ценни книжа и борси срещу Bittrex за управление на нерегистрирана борса, брокерска и клирингова агенция. Преди това Bittrex заяви намерението си да напусне американския пазар, като посочи като причина регулаторните предизвикателства.

Някога видна борса в Съединените щати, пазарният дял на Bittrex спадна от близо 23% в началото на 2018 г. до под 1% през 2021 г. и оттогава не успява да се възстанови.

Струва си да се отбележи, че подаването на молба за обявяване в несъстоятелност няма да засегне Bittrex Global, както потвърди говорител на Bittrex Inc.

Говорителят уточни, че Bittrex Global ще продължи дейността си както обикновено за клиентите извън САЩ. Клиентите, които не са изтеглили средствата си от платформата преди края на април, могат да бъдат спокойни, че средствата им остават сигурни, тъй като приоритет на компанията е да гарантира благополучието на своите клиенти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.